2022. november 28., hétfő
Gemini Man

Will Smith saját magát üldözi új filmjében

Eddig még nem alkalmazott technikákat is alkalmaznak a Gemini Man című filmben. Az amerikai színész az akcióthrillerben egy 51 éves bérgyilkost játszik, akit üldözni kezd saját 23 éves klónja.

Megjelent: 2019. augusztus 9., péntek 14:08  ·  Rovat: Kikapcsolódó  ·  Forrás: hirado.hu / IfiPress  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2019. augusztus 9., péntek 14:08 | Rovat: Kikapcsolódó
Forrás: hirado.hu / IfiPress
Indexkép: youtube.com

Digitális fiatalításról persze már hallottunk, legutóbb például Martin Scorsese gengszterfilmjével kapcsolatban, amelyről mi is írtunk, itt azonban nem csak erről van szó. A film ugyanis olyan digitális trükköket vonultat fel, amelyek még nem voltak láthatók a filmvásznon.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A 23 éves Will Smith digitális úton jött létre, de olyan tökéletesre sikeredett, hogy simán közelharcba bocsátkozhat idősebb változatával, és nem tűnik fel, hogy az alkotók a számítógép segítségét vették igénybe. „Amikor először láttam magamat, teljesen kővé dermedtem. A fiatalabb változatom teljesen én vagyok, mintha visszarepültem volna az időben” – mondta a színész. „Ez a technológia megváltoztatja a filmkészítést, de a filmnézési szokásokat is” – tette hozzá.

A film egyik csúcsjelenetében a két Will Smith motorokat használ egymás ellen fegyverként, ami körülbelül olyan szintlépést jelent az akciófilmek műfajában, amilyet a Mátrix hozott el két évtizede.

A Gemini Man mindemellett 120 képkocka/másodperc 4K HD technológiával készült, ez pedig sosem látott élességű és mélységű képet garantál. A néző ennek köszönhetően egy alternatív valóságot lát, ahol úgy zajlanak az események, mintha ő maga is a részesük lenne. Hogy értsd, miről is van szó, a hagyományos celluloid esetében 24 képkocka pereg másodperceként.

Figyelem, a film és előzetese korhatáros, 16 éven aluliaknak nem ajánlott! 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Forrás: hirado.hu / IfiPress
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!