2022. november 28., hétfő
Gorilla

Veszélyeztetett gorillákról tervez játékfilmet Leonardo DiCaprio

Az amerikai filmcsillag produkciós cégével a Netflix számára játékfilmre adaptálja a Virunga című dokumentumfilmet – értesült a deadline.com filmes portál. A forgatókönyvet az Oscar-díjas Barry Jenkins (Holdfény) írja.

Megjelent: 2020. június 25., csütörtök 00:18  ·  Rovat: Természet-Tudós  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megjelent: 2020. június 25., csütörtök 00:18 | Rovat: Természet-Tudós
Forrás: MTI
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com

Az Oscar-jelölt Virunga című filmet 2014-ben mutatta be a Netflix, producerei között Leonardo DiCaprio is szerepelt. A dokumentumfilm rendezője és forgatókönyvírója, Orlando von Einsiedel végzi a játékfilm executive produceri munkáit.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A film vadőrök életét mutatja be, akik Afrika legértékesebb nemzeti parkjának és veszélyeztetett gorilláinak megmentéséért kockáztatják életüket.

Leonardo DiCaprio régóta foglalkozik a Kongói Demokratikus Köztársaságban található Virunga Nemzeti Park támogatásával, tavasszal kétmillió dollárt segített összegyűjteni a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került nemzeti park megmentésére létrehozott alap elindításához.

Barry Jenkins, aki a Ha a Beale utca mesélni tudna című 2018-as filmjével szintén számos díjat zsebelt be, most Alvin Aileyről, a XX. század egyik legnagyobb hatású koreográfusáról készít életrajzi filmet.

Forrás: MTI
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!