2022. december 8., csütörtök
Foci

Vereséggel kezdte a magyar válogatott az U17-es foci VB-t

Preisinger Sándor szövetségi edző csapata sokáig vezetett Nigéria ellen, de a hajrában három gólt kapott és végül 4-2 arányban kikapott első mérkőzésén a Brazíliában zajló korosztályos labdarúgó-világbajnokságon.

Megjelent: 2019. október 28., hétfő 07:23  ·  Rovat: Sport  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: Illusztráció - pexels.com
Megjelent: 2019. október 28., hétfő 07:23 | Rovat: Sport
Forrás: MTI
Indexkép: Illusztráció - pexels.com

A 24 csapatos brazíliai tornán a hat négyes csoportból az első kettő mellett a négy legjobb harmadik jut a nyolcaddöntőbe, onnantól egyenes kieséses rendszerben folytatódik a küzdelem.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Nagyon jól kezdett a magyar csapat, egy bal oldalról érkező ívelés után Komáromi György már a 3. percben megszerezte a vezetést, közelről passzolva a kapuba. A folytatásban mezőnyfölénybe kerültek a nigériaiak, jóval többet birtokolták a labdát, és egy kilépés után büntetőhöz jutottak, amit értékesítettek.

A továbbiakban is ők voltak a kezdeményezőbbek, de időnként a magyarok játékosok is feljebb jöttek már, és csakhamar Major Sámuel egy távoli lövéssel újra előnyhöz juttatta csapatát. Az első félidőben a korosztályban ötszörös világbajnokként rekorder Nigéria válogatottja diktálta a tempót, de játékosaink nagyon jól használták ki a helyzeteiket.

A második játékrészben még nagyobb mezőnyfölényben futballoztak az afrikaiak, másodpercekre volt csak a labda nálunk. Ezzel együtt sokáig nem változott az eredmény, mert a jól cselező és sokat futó nigériaiak lövései pontatlanok voltak.

Aztán a mérkőzés vége felé közeledve egy bal oldali szögletnél Hegyi Krisztián kimozdult a kapuból, de nem találta el a labdát, amelyet Ibrahim közelről befejelt. Bő egy perccel később újabb nigériai fejes gól következett, majd az afrikaiak egy megpattanó szabadrúgásból állították be a végeredményt.

Forrás: MTI
Indexkép: Illusztráció - pexels.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!