2022. december 5., hétfő
Diák

Végéhez közeledik a pótfelvételi eljárás

A 2019-es pótfelvételi eljárásban induló képzések ponthatárait várhatóan ma, augusztus 26-án hirdetik ki, azok elsőként a felvi.hu-n lesznek elérhetők. A jelentkezők felvételi összpontszámukat az E-felvételiben tekinthetik meg.

Megjelent: 2019. augusztus 26., hétfő 10:08  ·  Rovat: Suli-Karrier  ·  Forrás: felvi.hu  ·  Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megjelent: 2019. augusztus 26., hétfő 10:08 | Rovat: Suli-Karrier
Forrás: felvi.hu
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com

Azok, akik megadták a mobilszámukat, SMS-ben is értesítést kapnak az eredményükről, de az nemcsak innen tudható meg, hanem az E-felvételiben is megnézhető a ponthatárok közzététele után. A pontszámítás alapját a dokumentummal megfelelően igazolt és feldolgozott eredmények, valamint a közhiteles nyilvántartásokból kapott információk képezik.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A felvételi összpontszámért és annak részleteiért az E-felvételi Jelentkezések és pontszámok menüpontjára kell kattintaniuk a jelentkezőknek. Itt a jelentkezési hely neve melletti Pontszám oszlopban látható az adott szakon számított felvételi összpontszám, a magára a névre kattintva megjelenő táblázat pedig a legfontosabb részeredményeket tartalmazza.

Az Oktatási Hivatal minden jelentkezőre ún. besorolási döntést hoz, az erről szóló határozat elérhetővé válásáról pedig elektronikus levélben értesíti a jelentkezőket a ponthatárok megállapítása után. A besorolási határozat szintén az E-felvételi felületéről tölthető le.

A besorolást nyert jelentkezőnek az érintett felsőoktatási intézmény ún. felvételi határozatot küld és tájékoztatja a felvett jelentkezőt a beiratkozás helyéről, idejéről, valamint az ezzel összefüggő teendőkről is.

Forrás: felvi.hu
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!