2020. július 10., péntek
Strand Fesztivál

Változott a Strand Fesztivál fellépőinek listája

Lost Frequencies, Alle Farben, Sikdope, FuntCase, Chime, Franky Nuts és Oliverse is fellép, a Sum 41, Ellie Goulding, a Milky Chance és DJ Fresh viszont nem lesz ott az idei Strand Fesztiválon, amelyet augusztus 18-tól 22-ig rendeznek Zamárdiban.

Megjelent: 2020. június 25., csütörtök 00:24  ·  Rovat: Kikapcsolódó  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: strandfesztival.com
Megjelent: 2020. június 25., csütörtök 00:24 | Rovat: Kikapcsolódó
Forrás: MTI
Indexkép: strandfesztival.com

A koronavírus-járvány a Strand programját is érinti. A tervezett fellépők közül a Sum 41, Ellie Goulding és a Milky Chance lemondta teljes turnéját, de már megállapodás született arról, hogy jövőre mindhárman pótolják az elmaradt koncerteket. Negyedikként DJ Fresh lépett vissza, aki ugyancsak úgy döntött, hogy 2020-ban sehol nem lép fel – közölték a szervezők az MTI-vel.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Fellép viszont az idei zamárdi rendezvényen az osztrák Parov Stelar, az ausztrál Timmy Trumpet, a francia Martin Solveig, illetve a brit Wilkinson is megerősítette, hogy eljön Zamárdiba, akárcsak a most bejelentett, headlinerként fellépő belga Lost Frequencies, a német Alle Farben, a lengyel Sikdope, a brit FuntCase, Chime és Oliverse, valamint a holland Franky Nuts és további 150 előadó.

Idén az élet minden területén rengeteg a bizonytalanság, ez természetesen igaz a fesztiválokra, koncertekre is. A nemzetközi turnék 90 százaléka elmarad, tapasztalataink szerint elsősorban azok a művészek tudnak csak fellépést vállalni idén, akik közeli országokból érkeznek, és ahol a zenészeken túl nem szükséges nagyobb stábot mozgósítani. Ennek köszönhető a Strandot is érintő műsorváltozás” – idézte a közlemény Lobenwein Norbert főszervezőt.

A műsorváltozás miatt a Strand szervezői június 25-től július 9-ig lehetőséget biztosítanak arra, hogy bárki visszaváltsa vagy a 2021-es fesztiválra cserélje jegyét. Az ezzel kapcsolatos részleteket a honlapon (strandfesztival.com) közlik.

Forrás: MTI
Indexkép: strandfesztival.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2020 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!