2022. december 7., szerda
Roberta Battaglia

Új fiatal tehetség tűnt fel az Americas Got Talentben

Állva tapsolta a közönség és a zsűri a tízéves lányt, aki Lady Gaga Shallow-ját énekelte az amerikai tehetségkutató selejtezőjében, nem akárhogyan. Még a mindig kritikus Simon Cowell álla is leesett a produkció hallatán. Új csillag születhet a tengerentúlon.

Megjelent: 2020. június 4., csütörtök 15:39  ·  Rovat: Kikapcsolódó  ·  Forrás: hirado.hu  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2020. június 4., csütörtök 15:39 | Rovat: Kikapcsolódó
Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com

Roberta Battaglia mindössze tízéves, de amióta nézhette a tévében az Americas Got Talent tehetségkutató műsort, azóta arról álmodott, hogy egyszer ő is szerepel majd benne – írja cikkében a Yahoo. Nos, álma valóra vált, méghozzá nem is akárhogy.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A május 2-i selejtező csillaga ugyanis egyértelműen Roberta volt. A lány, akit az iskolában sokat csúfolnak, Lady Gaga Shallow című dalát adta elő olyan káprázatosan, hogy a sztárzsűri lélegzete is elállt:

Állva tapsolta a közönség a fiatal versenyzőt, akinek Sofia Vergara csak ennyit mondott: „Elállt a szavam. Nézzük meg, hogy a suliban szekálnak-e majd ezután”. Ezt követően rácsapott az arany gombra, mely azt jelenti, hogy Roberta szavazás nélkül továbbjutott. Kíváncsian várjuk a folytatást…

Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!