2022. december 5., hétfő
Facebook Portal TV

Új dimenzióba helyezte a videócsevegést a Facebook

A héten mutatták be San Franciscóban a Facebook legújabb fejlesztését, a Portal TV-t, amely a tévéhez csatlakoztatva teszi lehetővé a videócsevegéseket. A szerkezet november 5-én kerül forgalomba az USA-ban.

Megjelent: 2019. szeptember 29., vasárnap 11:55  ·  Rovat: Technikás  ·  Forrás: hirado.hu  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2019. szeptember 29., vasárnap 11:55 | Rovat: Technikás
Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com

A héten mutatták be San Franciscóban a Facebook legújabb fejlesztését, a Portal TV-t, amely a tévéhez csatlakoztatva teszi lehetővé a videócsevegéseket. A szerkezet november 5-én kerül forgalomba az USA-ban, ára 149 dollár (43 ezer forint).

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A tecnikai újdonságot HDMI kábellel lehet a tévékészülékhez csatlakoztatni, és csak be kell jelentkeznünk a Facebook-fiókunkba, hogy használni tudjuk – olvasható a The Verge cikkében. A videóhívásokat Messengeren vagy WhatsAppon keresztül lehet bonyolítani, a hívott fél pedig a televízió képernyőjén jelenik meg, és ez a mód sokkal élvezhetőbb csevegési minőséget biztosít, mint a többi, táblagépekhez hasonlító kisebb rokonai.

Különleges funkciói közé tartozik, hogy a kamera követni tudja a beszélgetőpartnert, sőt, rá is nagyít, ha szükség van rá. Ez főleg kisgyerekek mellett hasznos funkció. A kütyü hangvezérléssel is működtethető, és vicces filterekkel is szórakoztatóbbá tehetők a beszélgetések, ráadásul a közös tévénézést is lehetővé teszi, a film mellett egy kis ablakban csetpartnerünk jelenik meg, így „együtt” nézhetők a műsorok.

A szerkezet november 5-én kerül forgalomba az Egyesült Államokban, 149 dolláros (nagyjából 43 ezer forintos) áron. Hogy Európában mikortól lesz kapható, egyelőre még nem derült ki.

Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!