2022. december 3., szombat
Tom Cruise

Úgy néz ki, Tom Cruise tényleg az űrben forgatja következő filmjét

A sztár a SpaceX vezetőjével, Elon Muskkal dolgozik együtt a mozin. Jim Bridenstine, a NASA igazgatója a Twitteren jelentette be, hogy a színész egy űrfilmen dolgozik, amelyet a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) forgatnának.

Megjelent: 2020. május 6., szerda 15:47  ·  Rovat: Kikapcsolódó  ·  Forrás: hirado.hu  ·  Indexkép: wallpaperflare.com
Megjelent: 2020. május 6., szerda 15:47 | Rovat: Kikapcsolódó
Forrás: hirado.hu
Indexkép: wallpaperflare.com

Jim Bridenstine nem részletezte tovább a terveket, amelyekről először a deadline.com hollywoodi portál számolt be hétfőn. Mint írták, a filmsztár a Tesla és a SpaceX vezetőjével, Elon Muskkal dolgozik az első űrben készülő filmen.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A tervezett akciókalandfilm az előkészítés fázisában van, sok minden nem tudható még róla. Annyi azért kiderült, hogy az űrfilmnek nincs köze a színész népszerű Mission: Impossible-filmsorozatához.

A forgatásról a NASA igazgatója annyit mondott, hogy „az űrhivatalnak szüksége van a népszerű média segítségére, amely a mérnökök és tudósok új nemzedékeit inspirálja a NASA ambiciózus terveinek valóra váltásában”.

Az 57 éves akciósztár közismert védjegye, hogy maga csinálja végig filmjei vakmerő kaszkadőrjeleneteit is. Új filmjében, a Top Gun: Maverick című produkcióban vadászgépet vezetett, a Mission: Impossible – Titkos Nemzet című epizódjában egy repülőből lógott ki, a filmsorozat Fantom protokoll című részében pedig kívülről mászta meg a dubaji Burdzs Kalifát, a világ legmagasabb felhőkarcolóját.

A széria következő, 7. részének fogatását el kellett halasztani a koronavírus-járvány miatt. A felvételek februárban Olaszországban folytak volna, de ott akkor robbant ki a járvány, ezért a stáb hazautazott. A 7. rész premierjét 2021 júliusára tűzték ki, a 8. epizódot pedig egy évvel később akarják bemutatni. A film főhősét, Ethan Huntot Tom Cruise alakítja, a filmeket, akárcsak az előző epizódokat, Christopher McQuarrie rendezi.

A Mission: Impossible-sorozat a legnagyobb hollywoodi kasszasikerek közé tartozik, a 2018-ban bemutatott Mission: Impossible – Utóhatás című rész globális bevétele meghaladta a 791 millió dollárt (245 milliárd forintot).

Forrás: hirado.hu
Indexkép: wallpaperflare.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!