2022. december 5., hétfő
Kill Bill

Úgy néz ki, lesz Kill Bill 3, de még egy kicsit várni kell rá

Bár Quentin Tarantino már többször is elhintette, hogy hamarosan rendezőként visszavonulna, de elárulta, hogy előtte még szeretné elkészíteni a Kill Bill harmadik részét, természetesen Uma Thurman főszereplésével.

Megjelent: 2019. december 14., szombat 14:11  ·  Rovat: Kikapcsolódó  ·  Forrás: hirado.hu  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2019. december 14., szombat 14:11 | Rovat: Kikapcsolódó
Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com

A filmes legutóbbi, Volt egyszer egy Hollywood című kasszasikerét prómózta Andy Cohen Live rádiós műsorában, amikor is bevallotta, hogy a tervei közt szerepel a folytatás – számolt be róla a Just Jared.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Épp tegnap vacsoráztam együtt Umával, és elmondtam neki, hogy már van elképzelésem a harmadik részről. Nem egy dilis kalandot szánok neki, nem ezt érdemli a karakter. Most már van ötleten a sztorihoz, ami tényleg érdekes lehet, de nem mostanában kezdek neki, ez még legalább három év” – mesélt terveiről a rádiósnak Tarantino.

A rendező egyébként már korábban bejelentkezett egy Star Trek-spinoff rendezésére, amely valamelyik karakter önálló történetét bontja ki. Tarantino nagy rajongója a sorozatnak, emlékezetes, hogy a Kill Bill mottója egy „ősi klingon közmondás” volt: „A bosszú hidegen tálalva a legjobb”. Mivel a mester összes filmje összefügg valamilyen mértékben, valószínű, hogy az ő Star Trekje is része lesz a Tarantino-galaxisnak. A Paramount stúdió még azt is bevállalta, hogy ez az epizód szigorú korhatáros besorolást kapjon, mert Tarantino akkora húzónév, hogy még így is hatalmas közönséget hoz majd a mozikba – számolt be róla korábban a UIP.

Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!