2022. december 5., hétfő
Diplomaosztó

Tom Hanks is gratulált az egyik amerikai egyetem végzőseinek

A filmforgatások leálltak, nincsenek promóciós körutak, interjúmaratonok, így a sztároknak olyasmikre is jut idejük, amit egyébként sokszor szívesebben csinálnának a vörös szőnyeges felvonulások helyett.

Megjelent: 2020. május 4., hétfő 20:25  ·  Rovat: Kikapcsolódó  ·  Forrás: hirado.hu  ·  Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megjelent: 2020. május 4., hétfő 20:25 | Rovat: Kikapcsolódó
Forrás: hirado.hu
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com

Tom Hanks így mondhatott beszédet a Wright State University diákjainak, akik nem is számítottak erre a meglepetésre – írja a Just Jared. Az virtuális környezetben tartott ünnepségen a színész gratulált az ohiói iskola végzős hallgatóinak.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Ti vagytok a kiválasztottak, hiszen a sorosotok még nem volt ismert, amikor elkezdtétek utazásotok a Wright Egyetemen. A régi időkben kezdtétek el a tanulmányaitokat, a 2020-as egészségügyi vészhelyzet előtt. Mostantól így fogtok mesélni a régi szép időkről. A szükség és áldozatok idején csináltátok ezt végig, és nincs nálatok, kiválasztottaknál megfelelőbb arra, hogy újraindítsátok a normális állapotot” – hangzottak el Tom szavai.

Sokan nem tudják, de az intézmény a filmsztárról nevezte el a filmművészeti karát (Tom Hanks Center for Motion Pictures) 2016-ban.

Forrás: hirado.hu
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!