2020. május 25., hétfő
Tavasz 2020

Tavasz 2020 – Alkotói pályázat általános iskolás és középiskolás fiatalok számára

Nevezni lehet verssel, novellával, rajzzal, fotóval, videóval, az a fontos, hogy általános és középiskolás diákok készítsék ezen a tavaszon.

Megjelent: 2020. május 4., hétfő 18:24  ·  Rovat: Figyu!  ·  Forrás: mkke.hu  ·  Indexkép: mkke.hu
Megjelent: 2020. május 4., hétfő 18:24 | Rovat: Figyu!
Forrás: mkke.hu
Indexkép: mkke.hu

A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése pályázatot hirdetett általános és középiskolás diákok számára, hogy megörökítse, összegyűjtse és megőrizze a jövő számára ezeket a rendkívüli helyzetben született alkotásokat.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Ez a tavasz nem olyan, mint a többi volt. Nem járhattok iskolába, elmaradnak az edzések, szakkörök, kötetlen összejövetelek. Barátaitokkal, rokonaitokkal sem találkozhattok személyesen. A szűkebb család tagjaival, szüleitekkel, testvéreitekkel összezárva telnek a napok.

Ha kedvetek és időtök van, küldjétek el rajzaitokat, festményeiteket, fotóitokat, rövid (maximum 3 perces) videóitokat, verseiteket vagy novelláitokat. Fontos, hogy minden mű idén tavasszal készüljön.

A beküldési határidő: 2020. május 31.

A beérkezett pályaműveket neves művészekből, írókból, költőkből álló szakmai zsűri fogja elbírálni. A legjobb alkotásokból kiállítást rendezünk, az irodalmi műveket közöljük a média platformjain és nyomtatásban is megjelentetjük. A legügyesebb kreációk szerzői értékes könyvcsomagban is részesülnek.

További részletek ide kattintva található.

Forrás: mkke.hu
Indexkép: mkke.hu
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2020 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!