2022. december 8., csütörtök
Társkeresés másképp

Társkeresés másképp: randiappok helyett óriásplakát

A népszerű internetes randioldalak vagy applikációk helyett óriásplakáton keres párt magának egy sheffieldi férfi. A 30 éves Mark Rofe 425 fontot fizetett a szolgáltatásért. Azóta rengeteg megkeresést kapott.

Megjelent: 2020. február 3., hétfő 07:42  ·  Rovat: Hírek  ·  Forrás: hirado.hu  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2020. február 3., hétfő 07:42 | Rovat: Hírek
Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com

A férfi a BBC-nek elmondta, hogy egy kocsmázás után született meg az ötlet: „Egy haveromnak meséltem egy este, hogy mennyire küzdők a randiappokkal, és azzal tréfálkoztam, hogy egy hirdetőtáblára kéne kitennem az arcom”.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Mark Rofe egy ideje egyedülálló, és már unja, hogy sok barátja házas, vagy hosszútávú kapcsolatban él. Ezután vágott bele a nem szokványos ismerkedésbe.

A marketingesként dolgozó férfi 425 fontot, átszámítva 170 ezer forintot fizetett az óriásplakátért, amely Manchester egyik utcájában található. Úgy vélte, hogy ezért sokan őrültnek tartják majd, de ha megtalálja az igazi szerelmet, akkor megérte.

Az óriásplakáton napszemüvegben hanyatt fekve pózoló Mark elmondta, próbálta viccesre venni a figurát, és reméli, hogy nem szánalmas lúzerként tekintenek rá. A beszámolók szerint már sok hölgy kereste meg a hirdetésben feltüntetett egyedi internetes címen.

Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!