2022. november 28., hétfő
Ismerős Arcok – Nélküled

Szimfonikus köntöst kapott a Nélküled

Szimfonikus formában gondolta újra legnépszerűbb dalát az Ismerős Arcok. Az idén húszéves rockzenekar a klip mellett egy új kiadványt is megjelentet, rajta a szerzemény új verziójával.

Megjelent: 2019. május 22., szerda 10:59  ·  Rovat: Kikapcsolódó  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2019. május 22., szerda 10:59 | Rovat: Kikapcsolódó
Forrás: MTI
Indexkép: youtube.com

Évek óta terveztük, hogy elkészítjük a dal szimfonikus verzióját. A klip egy hete jelent meg és már több mint 200 ezren látták a közösségi videomegosztón. A 2007-ben lemezre vett Nélküled eredeti videója, amely egy koncertfelvétel, 34 milliós nézettséget ért el – mondta Nyerges Attila, az Ismerős Arcok vezetője, énekese az M1 aktuális csatorna műsorában.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A Nélküled című dal, amelynek zenéjét Leczó Szilveszter billentyűs, a szövegét pedig Nyerges Attila írta, az évek során a Kárpát-medencei magyarság összetartozásának jelképévé vált. Mint elhangzott, a szimfonikus változattal készült új klipben egyszerű, hétköznapi emberek szerepelnek.

Idén húszéves az Ismerős Arcok, tavaly ősztől egy húszállomásos akusztikus turnét csináltunk, amelynek utolsó állomását képben és hangban is rögzítettük. A felvétel DVD-n és CD-n, rajta extraként az új videóklippel már kapható lesz a zenekar jubileumi koncertjén, június 22-én a fővárosi Barba Negra Trackben. Sok dallal készülünk, vendégünk lesz Karácsony János, az LGT egykori tagja” – fejtette ki Nyerges Attila.

Mint hozzátette, az idei év a 20. születésnap jegyében zajlik, ősszel még lesz néhány állomása az akusztikus turnénak, készül egy dokumentumfilm a csapat történetéről, jövőre pedig új stúdióalbum várható.

Az újragondold verzió klipje mellett egy werkfilm is készült a dal felvételről.

Forrás: MTI
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!