2022. november 26., szombat
Scarlett Johansson

Scarlett Johansson volt a legjobban fizetett filmszínésznő 2018-ban

Elképesztő összeggel gazdagodott a világ legjobban kereső színésznője tavaly: a Marvel-filmek szépsége 56 millió dollárral nőtt a vagyona. Ezzel már másodszor vezeti a Forbes magazin listáját.

Megjelent: 2019. augusztus 26., hétfő 12:56  ·  Rovat: Krajcár  ·  Forrás: hirado.hu  ·  Indexkép: getwallpapers.com
Megjelent: 2019. augusztus 26., hétfő 12:56 | Rovat: Krajcár
Forrás: hirado.hu
Indexkép: getwallpapers.com

Scarlett Johansson a legjobban fizetett filmszínésznő, a Forbes üzleti magazin becslése szerint 2018 júliusa és 2019 júniusa között 56 millió dollár volt a jövedelme. Ezzel a több Marvel-produkcióban is a Fekete Özvegy szuperhősnőt alakító színésznő már másodszor vezeti a legjobban fizetett hollywoodi női sztárok listáját.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A Forbes szerint a színésznő bevételnek oroszlánrésze a Bosszúállók: Végjáték című fantasy/sci-fiből származik, amely 35 millió dollárt hozott neki.

A toplistán dobogós még Sofia Vergara 44,1 millió és Reese Witherspoon 35 millió millió dolláros jövedelemmel. Az első tíz közé elsőként küzdötte fel magát a hetedik helyezett Elisabeth Moss 24 millió dollárral és a nyolcadik helyre került Margot Robbie 23,5 millióval.

A tízes toplistán szerepel még Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kaley Cuoco, Charlize Theron és Ellen Pompeo. A tíz legjobban fizetett színésznő elmúlt 12 havi együttes bevételét 315 millió dollárra becsüli a Forbes, jóval kevesebbre a férfisztárok 588 millió dollárra taksált együttes jövedelménél.

Forrás: hirado.hu
Indexkép: getwallpapers.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!