2019. szeptember 21., szombat

Programajánló

Bryan Adams

Budapest, 2019. szeptember 28.

Ingyenes Bryan Adams koncert a Hősök terén

Koncert | A koncerten a kanadai előadó kifejezetten erre az estére készített kétórás exkluzív showval lép fel, az előzenekar a Wellhello lesz – közölte az ingyenes rendezvényt szervező Szerencsejáték Zrt.

Lindsey Stirling

Budapest, 2019. október 7.

Lindsey Stirling amerikai hegedűvirtuóz visszatér Budapestre

Koncert | Az amerikai hegedűvirtuóz két év után tér vissza és október 7-én lép fel újra a Papp László Budapest Sportarénában európai turnéja keretében.

Kürtőskalács

Budapest, október 11-13.

Kürtőskalács Fesztivál

Fesztiválozó | Újra a Városliget ad otthont a fesztiválnak október 11. és 13. között, amely hetedik alkalommal kerül megrendezésre. A rendezvényen harminc különböző kürtőskalács-készítő stand és színes programok várnak.

Bruce Dickinson

Budapest, 2019. november 2.

Zene helyett one-man show Bruce Dickinsontól

Előadás | Különleges, egyszemélyes előadást tart ősszel a magyar fővárosban az Iron Maiden frontembere. November 2-án a Budapest Kongresszusi Központban életéről mesél, sztorizik és a közönség kérdéseire is válaszol.

Halott Pénz

Budapest, 2019. december 29.

Halott Pénz nagykoncert a Sportarénában

Koncert | Tizenöt éves születésnapját ünneplő évét egy nagykoncerttel zárja le a Halott Pénz december 29-én a Papp László Budapest Sportarénában – közölték a szervezők az MTI-vel.

Slipknot

Budapest, 2020. február 4.

Újra magyar színpadon a Slipknot

Koncert | 2020-ban újra eljön Magyarországra a Grammy-díjas amerikai heavy metál szörnyzenekar, amely február 4-én ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

James Blunt

Budapest, 2020. április 1.

James Blunt a Budapest Sportarénában

Koncert | A brit dalszerző-előadó új albuma, a Once Upon a Mind idén októberben jelenik meg, amelyet 2020 április 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában mutat be a magyar közönségnek.

Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2019 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!