2020. április 10., péntek

Krajcár

óra, nyár, lány

2020. március 29., vasárnap

Megkezdődött a nyári időszámítás

Óraátállítás | Ma megkezdődött a nyári időszámítás, az órákat éjjel 2 órakor 3 órára kellett állítani. A Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. közleménye szerint a nyári időszámítás jelenleg a világ több mint száz országában egységesen elfogadott.

Diákhitel

2020. március 23., hétfő

Diákhitel: törlesztési moratórium, meghosszabbított igénylési határidő

Diákhitel | 2020. december 31-ig a diákhiteleket sem kell törleszteni, a szabad felhasználású Diákhitel1-et pedig március 27-ig lehet igényelni – olvasható a Diákhitel Központ honlapján.

Liverpool FC

2020. március 17., kedd

A Liverpool játékoskerete a legértékesebb az európai topligákban

Lista | Egy tanulmány szerint 1,405 milliárd euróval (478 milliárd forinttal) jelenleg a Liverpoolé a legértékesebb játékoskeret Európa top öt labdarúgó-bajnokságának klubjai közöl. A lista utolsó helyén a német SC Paderborn áll.

Sonic, a sündisznó

2020. február 24., hétfő

A sünis animáció vezeti az észak-amerikai mozis toplistát

Lista | A Sonic, a sündisznó című japán–amerikai produkció 27 millió dolláros (8,4 milliárd forintos) jegyeladással növelte bevételeit péntektől vasárnapig, ezzel vezeti a hétvégi észak-amerikai mozis toplistát.

Sophie Trelles-Tvede

2020. február 21., péntek

Egy buli előtt kreatív volt, most milliárdos

Siker | Közel tíz évvel ezelőtt a buliba igyekvő, most 27 éves Sophie Trelles-Tvede nem találta a hajgumiját, így haját egy régi telefonzsinórral kötötte össze. Cége most felkerült Forbes magazin Harminc sikeres fiatal 30 alatt listájára.

Valentin nap

2020. február 13., csütörtök

Körültekintően vásárolj ajándékot Valentin napra is!

Fogyasztóvédelem | Minden eladó, ami piros, rózsaszín vagy szív alakú; a szerelmesek virággal, édességgel vagy akár élményt ajándékozva, belépőjegyekkel lepik meg párjukat, de felfokozott érzelmi állapotban is érdemes tisztában lenniük a gyakori kockázatokkal és panaszkezelési lehetőségeikkel.

Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása)

2020. február 10., hétfő

Negatív rekord a hétvégi észak-amerikai mozis lista élén

Lista | Csalódást okozott a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) című film debütálása az észak-amerikai mozikban, amelyre mindössze 33,25 millió dollárért (30,3 milliárd forint) váltottak jegyet a hétvégén, ami messze elmaradt a várttól.

Bankkártya

2020. január 29., szerda

Emelkedhet a Diákhitel 1 maximális összege

Diákhitel | A felsőoktatási hallgatók megnőtt kiadásai indokolttá teszik a szabad felhasználású Diákhitel 1 maximális összegének emelését – mondta a Diákhitel Központ vezetője. A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) egyetért a javaslattal.

Okostelefon

2020. január 28., kedd

Ezek az appok könnyen a zsebedre mehetnek, ha nem figyelsz

Figyelj! | A Sophos kutatói 21 olyan veszélyes alkalmazásra figyelmeztették az Android-felhasználókat, amelyek több tízezer forinttal rövidíthetik meg a figyelmetlen feliratkozókat. Az applikációk között több fénykép és videoszerkesztő is található.

Star Wars: Skywalker kora

2020. január 2., csütörtök

A kasszasikerlista élén maradt az új Star Wars-film az észak-amerikai mozikban

Lista | Hetvenkétmillió dolláros jegybevételre tett szert a hét végén a Star Wars: Skywalker kora az észak-amerikai mozikban, az ötnapos karácsonyi ünnepek alatt a Disney új-filmje 136 millió dollárt zsebelt be iparági becslések szerint.

Vállfa, bolt

2019. december 26., csütörtök

Ezt teheted, ha valamiért félresikerült a karácsonyi ajándék

Árucsere | Nem jó a méret, nem tetszik a szín, már van belőle másik. Hiába próbálunk szeretteink kedvében járni, az ajándék nem mindig arat osztatlan sikert. Sőt, a termék akár hibás is lehet, de mit tehetünk ilyenkor?

Star Wars: Skywalker kora

2019. december 24., kedd

A vártnál gyengébben nyitott az új Star Wars-film az észak-amerikai mozikban

Lista | 176 millió dolláros (52,5 milliárd forint) jegyárbevétellel nyitott a Star Wars: Skywalker kora az észak-amerikai mozis hétvégén iparági becslések szerint. A Disney filmjének globális bevétele 374 millió dollárra rúg.

Camp Nou

2019. december 24., kedd

Ezek voltak idén a világ legjobban fizető klubjai

Lista | Az FC Barcelona élvonalbeli labdarúgócsapatában volt a legmagasabb a játékosok átlagfizetése 2019-ben a Global Sports Salaries Survey című tanulmány szerint, de a Real Madrid és a Juventus játékosai sem panaszkodhatnak.

Pénz

2019. december 14., szombat

December 16-ig lehet diákhitelt igényelni visszamenőleg az első szemeszterre

Diákhitel | Aki december 16-ig igényli visszamenőleg a teljes első szemeszterre a szabad felhasználású Diákhitel1-et, annak 2020. január 15-ig érkezik meg a számlájára az összeg. Későbbi igénylés esetén csak március közepén folyósítanak.

ForintApp

2019. december 14., szombat

Mostantól könnyedén ellenőrizheted, hogy került-e hozzád hamis pénz

Bankjegy | Ingyenesen letölthető az az új applikáció, amely segítségével bárki megállapíthatja, hogy valódi-e a nála lévő bankjegy – mondta Réthy Barbara, a Magyar Nemzeti Bank főosztályvezetője az M1 aktuális csatornán.

Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2020 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!