2022. november 28., hétfő

Hírek

Busz

2020. június 25., csütörtök

December közepéig a veszélyhelyzetben lejárt diákigazolvánnyal is utazhatsz

Itthon | Az Oktatási Hivatal tájékoztatása szerint, december 15-ig a veszélyhelyzetben lejárt diákigazolvánnyal is igénybe vehetők az utazási kedvezmények. A 2020/2021-es tanév I. féléves érvényesítő matricáinak kiosztása 2020 szeptemberében és októberében várható.

Sportparkot adtak át a Hajógyári-szigeten

2020. június 25., csütörtök

Sportparkot adtak át a Hajógyári-szigeten

Budapest | Modern sportparkot adtak át hétfőn a budapesti Hajógyári-szigeten, ahol a „Budapest 2019 – Európa Sport fővárosa” program keretében, a FŐKERT Nonprofit Zrt. tervezésében és kivitelezésében valósult meg a beruházás.

Rendőrség, Facebook

2020. június 25., csütörtök

Elindította hivatalos Facebook-oldalát a rendőrség

112 | Az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának közleménye szerint a rendőrség a közösségi oldalon könnyed stílusban, izgalmas és szórakoztató, illetve nem mindennapi esetekről számol be.

Álhírek

2020. június 25., csütörtök

A közösségi oldalakon találkozhatnak a netezők leginkább álhírekkel

Itthon | A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kutatása szerint a legalább 16 éves magyar internetezők 53 százaléka saját bevallása szerint találkozott már álhírrel, 47 százalékuk elsősorban közösségi oldalakon, 23 százalékuk más weboldalakon.

Telefonfülke

2020. június 25., csütörtök

Megszüntetik a nyilvános telefonfülkéket Csehországban

Csehország | Miután a cseh távközlési hivatal úgy döntött, hogy a jövő évben az állam már nem fogja támogatni a nyilvános telefonfülkék üzemeltetését, azok tulajdonosa és a szolgáltatást bebiztosító O2 cég bejelentette: januártól kezdve fokozatosan felszámolja az összes még működő nyilvános telefonfülkéjét.

Fesztivál, koncert

2020. május 6., szerda

A legtöbb fesztivált nem lehet megtartani idén nyáron

Fesztiválozó | Bár elkezdődött a járvány miatti korlátozások feloldása, illetve enyhítése, ez a nyár még biztosan nem lesz olyan, mint a többi. A nagy fesztiválok mindegyike elmarad, de nagy valószínűség szerint lesznek kisebb rendezvények, amelyeket egy későbbi időpontban megtarthatnak.

OKPV 2020

2020. május 4., hétfő

Váci iskola csapata nyerte az idei OKPV-t

Itthon | A Váci Szakképzési Centrum Boronkay György Műszaki Szakgimnáziuma és Gimnáziuma diákcsapata nyerte az Országos Középiskolai Problémamegoldó Versenyt (OKPV).

Békéscsaba

2020. május 4., hétfő

Vidéken megszűnt a kijárási korlátozás, de figyeljetek és tartsátok be a rendeleteket!

Koronavírus | Mától vidéken szigorú menetrend szerint megkezdik a koronavírus-járvány miatti korlátozások fokozatos enyhítését, Budapesten és Pest megyében a fertőzöttek, illetve az elhunytak magas száma miatt még érvényben maradnak a korlátozások.

Szilágyi István

2020. május 3., vasárnap

Elhunyt Szilágyi István színművész

Gyász | Életének 83. évében tragikus körülmények között elhunyt Szilágyi István színművész, vagy ahogy az 1974-es Keménykalap és krumpliorr című ifjúsági tévésorozatban alakított szerepe óta sokan hívták, Lópici Gáspár. A rendőrség emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

Leonardo DiCaprio

2020. április 16., csütörtök

Jótékonysági kampány, különleges felajánlásokkal

USA | Több sztár csatlakozott különleges felajánlásaival ahhoz az adománygyűjtő kampányhoz, amely a koronavírus-járvány idején rászorulók élelmezését akarja biztosítani Amerikában. Leonardo DiCaprio például felajánlott maga mellett egy statisztaszerepet.

Jelmez

2020. április 2., csütörtök

Bokornak álcázta magát a kijárási tilalmat megszegő angol férfi

Koronavírus | Emberünk az akciója idején nem bukott le, de a kedves szomszéd levideózta, és most az egész világ rajta röhög. Korábban egy spanyol lakos T-Rex-jelmezben hagyta el az otthonát a karantén ellenére.

vírus, maszk

2020. március 27., péntek

WHO: vannak biztató jelek, de továbbra is súlyos a helyzet

Koronavírus | Akadnak biztató jelek az új típusú koronavírus-járvány lassulását illetően Európában, de a járványnak koránt sincs vége, a világnak pedig hozzá kell szoknia a helyzet teremtette új körülményekhez -jelentette ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai igazgatója.

busz

2020. március 27., péntek

Változások a közösségi közlekedésben a vidéki településeken

Itthon | Újabb módosításokat vezetnek be több vidéki városban: tovább csökkentik a járatok számát, mert sokkal kevesebb az utas a koronavírus-járvány miatt. Egyes településeken éjszakára, néhány helyen pedig teljesen leállt, illetve leáll a helyi autóbusz-közlekedés.

ablak

2020. március 27., péntek

Kijárási korlátozás március 28. és április 11. között

Koronavírus | A miniszterelnök bejelentette, hogy kijárási korlátozást vezetnek be. Ennek értelmében szombattól április 11-ig a lakóhelyet csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása céljából lehet elhagyni.

Volánbusz

2020. március 23., hétfő

Változások lépnek életbe a Volánbusz valamennyi járatán

Itthon | A járványügyi helyzetre tekintettel az utasok és az autóbusz-vezetők védelmében március 23-tól készpénzmentessé válik a jegyvásárlás a Volánbusz minden járatán, március 25-én üzemkezdettől pedig tanszüneti menetrend lép érvénybe.

Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!