2020. április 3., péntek

Hírek

Jelmez

2020. április 2., csütörtök

Bokornak álcázta magát a kijárási tilalmat megszegő angol férfi

Koronavírus | Emberünk az akciója idején nem bukott le, de a kedves szomszéd levideózta, és most az egész világ rajta röhög. Korábban egy spanyol lakos T-Rex-jelmezben hagyta el az otthonát a karantén ellenére.

vírus, maszk

2020. március 27., péntek

WHO: vannak biztató jelek, de továbbra is súlyos a helyzet

Koronavírus | Akadnak biztató jelek az új típusú koronavírus-járvány lassulását illetően Európában, de a járványnak koránt sincs vége, a világnak pedig hozzá kell szoknia a helyzet teremtette új körülményekhez -jelentette ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai igazgatója.

busz

2020. március 27., péntek

Változások a közösségi közlekedésben a vidéki településeken

Itthon | Újabb módosításokat vezetnek be több vidéki városban: tovább csökkentik a járatok számát, mert sokkal kevesebb az utas a koronavírus-járvány miatt. Egyes településeken éjszakára, néhány helyen pedig teljesen leállt, illetve leáll a helyi autóbusz-közlekedés.

ablak

2020. március 27., péntek

Kijárási korlátozás március 28. és április 11. között

Koronavírus | A miniszterelnök bejelentette, hogy kijárási korlátozást vezetnek be. Ennek értelmében szombattól április 11-ig a lakóhelyet csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása céljából lehet elhagyni.

Volánbusz

2020. március 23., hétfő

Változások lépnek életbe a Volánbusz valamennyi járatán

Itthon | A járványügyi helyzetre tekintettel az utasok és az autóbusz-vezetők védelmében március 23-tól készpénzmentessé válik a jegyvásárlás a Volánbusz minden járatán, március 25-én üzemkezdettől pedig tanszüneti menetrend lép érvénybe.

Tom Hanks és Rita Wilson

2020. március 17., kedd

Tom Hanks és felesége, Rita Wilson elhagyhatta a kórházat

Ausztrália | Az amerikai színészházaspár koronavírustesztje pozitív lett, mindketten karanténba kerültek Ausztráliában a múlt héten. A pár már nincs kórházban, jelenleg queenslandi bérelt lakásában tölti önkéntes karanténját.

Zárva, lakat

2020. március 17., kedd

Megjelent az újabb magyarországi korlátozásokról szóló rendelet

Koronavírus | A kormány a koronavírus-járvány elleni védekezéssel összefüggésben betiltotta a rendezvényeket, az üzletek és vendéglátóhelyek is csak délután három óráig lehetnek nyitva, kivéve az élelmiszer-üzletek, a gyógyszertárak és a drogériák.

Disneyland

2020. március 13., péntek

New Yorkban rendkívüli állapotot hirdettek ki, Kaliforniában bezárt Disneyland

USA | Rendkívüli állapotot hirdettek ki március 12-én New York városban, Kaliforniában pedig bejelentették, hogy átmeneti időre bezárták Disneylandet az új koronavírus terjedése elleni küzdelem keretében.

Csukás István

2020. február 24., hétfő

Elhunyt Csukás István

Gyász | Életének 84. évében elhunyt Csukás István, Kossuth-díjas költő, író, a Nemzet Művésze – közölte az Újszínház. Süsü, Pom Pom, Mirr-Murr, A Nagy Ho-ho-ho-horgász és számtalan további mese, ifjúsági regény, vers szerzőjét február 24-én, hétfőn érte a halál.

Graffiti

2020. február 21., péntek

Rongálás miatt keres hat fiatalt az érdi rendőrség

112 | Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya rongálás vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen, akik 2020. január 1. 5 óra és 5 óra 30 perc között egy érdi bevásárlóközpont lépcsőházának falait, a kukákat, valamint a tűzoltókészülékeket megrongálták.

Chips

2020. február 13., csütörtök

Ha ilyen chipset vettél, vidd vissza a boltba!

Itthon | Kéntartalmú adalékanyag miatt visszahívta a forgalomból a LOLO tomato veggie snack paradicsomcsipszet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A hivatal arra kéri a fogyasztókat, hogy a forgalmazó üzletben váltsák vissza a megvásárolt termékeket.

Wichmann Tamás

2020. február 13., csütörtök

Elhunyt Wichmann Tamás kenuslegenda

Gyász | Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves korában február 12-én elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója.

Rendőrség

2020. február 10., hétfő

Álhírgyáros weboldalak szerkesztőit számoltatták el a zsaruk

112 | A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Kiberbűnözés Elleni Főosztálya nyomozást indított közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

Rendőrség

2020. február 6., csütörtök

Négy diák ellen indult eljárás a nagykátai középiskolában történtek miatt

112 | Az egyik nagykátai középiskolában január 31-én rögzített felvétel szerint egy diák a tanárát szidalmazta, fenyegette, többször felé ütött. Eközben több tanuló hergelte, buzdította, akadályozta a tanítást.

Kirk Douglas

2020. február 6., csütörtök

Elhunyt Kirk Douglas

Gyász | 103 éves korában elhunyt Kirk Douglas, többek között Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színész, Michael Douglas édesapja, Hollywood aranykorának egyik legendája, aki olyan klasszikusokkal írta be magát a filmtörténetbe, mint a Spartacus vagy A nap szerelmese.

Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2020 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!