2020. április 5., vasárnap
Rockmaraton XXX

Rockmaraton 2020

A Sepultura, a Cradle of Filth, Marky Ramone, az Agonist és az Infected Rain is fellép a legrégebbi hazai rock-metál fesztiválon, az idén 30 éves Rockmaratonon a dunaújvárosi Szalki-szigeten július 6-tól 11-ig.

Megjelent: 2020. március 13., péntek 10:44  ·  Rovat: Programajánló  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: facebook.com
Megjelent: 2020. március 13., péntek 10:44 | Rovat: Programajánló
Forrás: MTI
Indexkép: facebook.com

A szervezők tájékoztatása szerint az idei Rockmaratonon kétszáz zenekar ad koncertet, köztük több mint harminc külföldi.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Nemrég jelent meg a legújabb Sepultura lemez, amelyet a frontember Andreas Kisser és csapata július 8-án a rendezvény Hammerworld nagyszínpadán is bemutat. A brazil thrash metál sztáregyüttes legutóbb 2018-ban járt Magyarországon, akkor a fővárosi Barba Negra Music Clubban.

A jövőre 30 éves brit extrém metál együttes, a Cradle of Filth, Dani Filth és csapata a tavalyi Fezen-es fellépés után ad július 10-én koncertet a Rockmaratonon. A kultikus amerikai punkzenekar, a Ramones utolsó élő tagja, Marky Ramone zenésztársaival (Marky Ramone’s Blitzkrieg) Ramones klasszikusokat fog játszani július 11-én az Aréna helyszínen, a Vicky Psarakis énekesnővel megújult kanadai Agonist 10-én a Hammerworld nagyszínpadon játszik, ahol előttük a moldovai nu metál csapat, az Infected Rain fog zúzni.

Azt már korábban bejelentették, hogy a jubileumi fesztiválon színpadra lép az Accept, az Ensiferum, a Kataklysm, a Destruction, a Crystal Lake, a Wolfbrigade, a Get the Shot, a Cockney Rejects, a Harakiri for the Sky, a Chelsea Grin, a Rise of the Northstar, a Suicidal Angels, a Dark Tranquillity, az Agnostic Front és az Eskimo Callboy. A nemzetközi szereplők mellett a hazai színtér legjobbjai is koncertet adnak a Szalki-szigeten.

Forrás: MTI
Indexkép: facebook.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2020 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!