2019. július 18., csütörtök
Vízimadár

Országos fotópályázat a madarak és a víz kapcsolatáról

Személyenként maximum négy olyan fotóval lehet pályázni, amelyeket korábban még nem publikáltak. A díjak mellett a legjobb fotókat egy albumban, valamint kiállításon is bemutatják.

Megjelent: 2019. július 9., kedd 13:17  ·  Rovat: Figyu!  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: Illusztráció - pexels.com
Megjelent: 2019. július 9., kedd 13:17 | Rovat: Figyu!
Forrás: MTI
Indexkép: Illusztráció - pexels.com

A madarak és a víz kapcsolatát bemutató országos fotópályázatot hirdetett a Tatai Vadlúd Sokadalom szervezőivel közösen az Envirotis Holding Zrt. Az MTI-hez eljuttatott felhívás szerint személyenként maximum négy olyan fotóval lehet pályázni, amelyeket korábban még nem publikáltak.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A kiírás szerint csak etikus elvek alapján fotózott képeket fogadnak el a szervezők, vagyis amelyek készítésekor a fotós a madarakat szaporodásukban, pihenőhelyükön vagy természetes mozgásukban nem akadályozta.

A pályázat nyitott, sem fotós szakmai múlthoz, sem életkorhoz nem kötött. Bár a kiírás tartalmaz technikai megkötéseket, szívesen fogadnak mobiltelefonnal készített képeket is.

A pályázatra július 15. és szeptember 15. között lehet beküldeni fotókat, a részletes feltételek az envirotis.hu/fotopalyazat/ oldalon érhetők el.

Az eredményhirdetés november 23-án lesz, a díjátadót a Tatai Vadlúd Sokadalmon tartják. A díjak mellett a legjobb fotókat egy albumban, valamint kiállításon is bemutatják.

Forrás: MTI
Indexkép: Illusztráció - pexels.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2016-2019 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!