2022. december 5., hétfő
Ruben Brandt, a gyűjtő

Online tudástárat fejlesztett a Ruben Brandt csapata

Az élményszerű oktatást szolgáló online tudástárat fejlesztettek 12-18 év közötti diákoknak a Ruben Brandt, a gyűjtő című animációs film mintegy 300 művészeti alkotást és azok eredetijét összegyűjtve.

Megjelent: 2019. május 29., szerda 17:25  ·  Rovat: Cool-turmix  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: okosmozi.hu
Megjelent: 2019. május 29., szerda 17:25 | Rovat: Cool-turmix
Forrás: MTI
Indexkép: okosmozi.hu

A Milorad Krstic által rendezett filmhez kapcsolódó honlap festmények, szobrok, filmek, dizájn, építészet, zene és cirkuszművészet kategóriákban közöl tényeket és érdekességeket a filmben felbukkanó híres alkotásokról – olvasható az internetes oldal készítőinek MTI-hez eljuttatott közleményében.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A portál bevezetéséhez Kamarás Iván főszereplésével, László Marcell rendezésében készült egy rövid, vlog stílusú kedvcsináló, amely rávilágít arra, hogy a Ruben Brandt, a gyűjtő híd lehet a fiatalok, a művészet és az oktatás között.

Kurdy-Fehér János, a film producere és az OkosMozi ötletadója szerint ez a tudástár a régi és a kortárs művészeteket köti össze a fiatalokkal és a modern kommunikációs technikákkal, szokásokkal.

Az OkosMozi egyelőre a tavaly bemutatott animációs filmhez kapcsolódik, de bármilyen más film, színházi előadás vagy irodalmi mű is feldolgozható ebben a formában. Az okosmozi.hu indulásához nyereményjáték is kapcsolódik, amelyről részletesen a weboldalon lehet olvasni.

Az OkosMozi szakmai támogatója többek között a Szépművészeti Múzeum és a Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeum, valamint az Uránia Nemzeti Filmszínház, ahol az iskolások számára ingyenes vetítéseket is tartanak a filmből.

Forrás: MTI
Indexkép: okosmozi.hu
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!