2022. december 8., csütörtök
Kezek

Nyolcvanegy éves korában találkozott először 103 éves édesanyjával

Több évtizednyi keresés után végül idén áprilisban találkozott először 103 éves édesanyjával egy 81 éves ír nő – adta hírül a BBC News. A Dublinban született Eileen Mackent csecsemőkorában örökbe adták és 19 évesen kezdte el keresni vér szerinti édesanyját.

Megjelent: 2019. május 10., péntek 17:11  ·  Rovat: Hírek  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megjelent: 2019. május 10., péntek 17:11 | Rovat: Hírek
Forrás: MTI
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com

Eileen Macken tavaly felvette a kapcsolatot az ír RTÉ Radio 1 csatorna egyik műsorának készítőivel, hogy elmesélje történetét a hallgatóságnak. Tavaly augusztusban aztán egy genealógus azzal hívta fel a 81 éves asszonyt, hogy megtalálta az édesanyját Skóciában. „Amikor ezt meghallottam, semmi sem tarthatott vissza attól, hogy felkeressem őt” – idézte fel a háromgyerekes Eileen.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Az asszony áprilisban utazott el Skóciába, ahol csaknem hatvan évnyi keresés után végre találkozott édesanyjával, Elizabethtel, aki szombaton lesz 104 éves. „Ő a legszebb nő a világon, csodálatos családdal, akik nagy szeretettel fogadtak engem” – mondta el a találkozót követően Eileen a rádióban. Hozzátette: „azt mondtam neki: tudod, én a lányod vagyok, ő pedig felnézett rám és megfogta a kezemet”.

Eileen, aki azt is megtudta, hogy van két fiú féltestvére, elmondta, az édesanyjával való találkozó olyan boldogságot okozott számára, amelyről soha még csak nem is álmodott.

Forrás: MTI
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!