2022. december 5., hétfő
Rendőrség

Négy diák ellen indult eljárás a nagykátai középiskolában történtek miatt

Az egyik nagykátai középiskolában január 31-én rögzített felvétel szerint egy diák a tanárát szidalmazta, fenyegette, többször felé ütött. Eközben több tanuló hergelte, buzdította, akadályozta a tanítást.

Megjelent: 2020. február 6., csütörtök 16:30  ·  Rovat: Hírek  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megjelent: 2020. február 6., csütörtök 16:30 | Rovat: Hírek
Forrás: MTI
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság honlapján emlékeztetett arra, hogy néhány nappal ezelőtt került fel az a videofelvétel az internetre, amelynek alapján február 1-jén nyomozás indult. A Nagykátai Rendőrkapitányság négy diák ellen indított eljárást, amiért részt vettek tanáruk megfenyegetésében.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A nagykátai rendőrök február 3-án két 15 éves fiút gyanúsítottak meg közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével. Mindketten elismerték és megbánták a terhükre rótt bűncselekményt – közölte a rendőrség, hozzátéve: a diákok nem gondolták, hogy baj lehet a fellépésükből.

További két tanulóval szemben indult büntetőeljárás – február 4-én – közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt. Egyikük, egy 15 éves fiú nem ismerte el a terhére rótt bűncselekmény elkövetését, a gyanúsítás ellen panasszal nem élt. A másik, egy 16 éves fiú is tagadta a bűncselekmény elkövetését, ő a gyanúsítás ellen panasszal élt – áll a közleményben.

Forrás: MTI
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!