2022. december 3., szombat
Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása)

Negatív rekord a hétvégi észak-amerikai mozis lista élén

Csalódást okozott a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) című film debütálása az észak-amerikai mozikban, amelyre mindössze 33,25 millió dollárért (30,3 milliárd forint) váltottak jegyet a hétvégén, ami messze elmaradt a várttól.

Megjelent: 2020. február 10., hétfő 11:47  ·  Rovat: Krajcár  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2020. február 10., hétfő 11:47 | Rovat: Krajcár
Forrás: MTI
Indexkép: youtube.com

A 2016-os Öngyilkos osztag folytatása, a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) című antiszuperhősfilm a DC kiterjedt univerzumának eddigi leggyengébb nyitó darabja lett, korábban a Shazam! tartotta a negatív rekordot 53 millió dollárral – írta a Variety.com iparági becslésekre hivatkozva.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Az eredmény azért is meglepő, mert a film jobb kritikákat kapott, mint elődje, amely 133 millióval nyitott annak idején. Mivel azonban az új film korosztályi besorolása miatt kevesebb nézőre számíthat, valamint szereplői sem olyan ismert karakterek, mint elődjének, ezért nem is vártak tőle hasonló eredményt.

A nagyjából 80 millióba kerülő film a következő hetekben erőt gyűjthet, mert nem nagyon lesz közvetlen vetélytársa. Az Amerikán túli piacokon, 78 országban összesen további 48 millió dollárra tett szert.

A hétvégi észak-amerikai mozis jegyárbevételek versenyét így is sikerült megnyernie, mivel ez volt az egyetlen új film a mozikban.

A Mindörökké rosszfiúk három heti uralom után visszacsúszott a lista második helyére, 12 millióval növelve eddig 166 milliósra rúgó jegyárbevételét. Sam Mendes tíz Oscarra jelölt első világháborús filmje, az 1917 végzett a harmadik helyen 9 millió dollárral.

A Universal filmje, a Dolittle 6,6 millióval a negyedik, a Sony produkciója, a Jumanji – A következő szint 5 millióval ötödik lett.

Forrás: MTI
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!