2022. december 3., szombat
IfiPress

Megújultunk: újból elérhető oldalunk, a feltöltés folyamatos

Befejeződtek magazinunk átalakítási és költözési munkálatai, mostantól megújult formában, új tárhelyen várjuk régi és új olvasóinkat. A régebbi hírek, cikkek válogatása és feltöltése folyamatosan rajlik.

Megjelent: 2019. július 5., péntek 10:37  ·  Rovat: Hírek  ·  Forrás: IfiPress  ·  Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megjelent: 2019. július 5., péntek 10:37 | Rovat: Hírek
Forrás: IfiPress
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com

Háromévesek lettünk idén, így mindenképpen terveztünk változtatást oldalunkon, persze ezt egy kicsit másképp és főleg gyorsabban gondoltuk. Sajnos azonban olyan rajtunk kívülálló okok hátráltattak minket, amelyeket talán egy nagy hírportál is nehezen oldott volna meg, de nem szeretnénk sokat ezzel az időszakkal foglalkozni, inkább a jövőbe nézünk.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Nem lehetünk azonban eléggé hálásak azért, hogy azalatt a néhány hónap alatt kitartottatok mellettünk és reméljük, hogy az új formátum elnyeri tetszéseteket!

Első ránézésre talán ez a megújulás nem is olyan szembetűnő, ami természetesen valahol cél is volt. Nem szerettünk volna ugyanis egy olyan új verzióval előállni, ami teljesen más, mint elődje, legfőképpen azért nem, hogy hűséges olvasóinknak ne kelljen keresgélniük. Nekik így először minden bizonnyal színvilágunk változása lesz szembetűnő, de természetesen sok minden máson is változtattunk.

Az egyik ilyen fontos változtatás, hogy egyszerűsítettük rovatrendszerünket: rovatokat vontunk össze, megszüntettük az alrovatokat, amelyek mellett azért egy új témával bővültünk.

Programajánlónk is jelentős változáson esett át, tulajdonképpen önálló rovattá alakult, amelyben a tartalmak megjelenése eltér a többi rovattól, ugyanis nem a megjelenés fordított, hanem a programok befejezési idejének sorrendjében listázzuk azokat, a lejárt programok pedig automatikusan törlődnek.

A címlap elrendezése is más lett picit, hiszen a megszokott vezércikk mellett (telefonon alatt) mostantól a legfrissebb felhívásokat, közleményeket találjátok, a szokásos kiemelt cikkek alatt pedig néhány közelgő programot ajánlunk figyelmetekbe.

Továbbra is kiemelten kezeljük az oktatással és karrierrel kapcsolatos cikkeinket, amelyek alatt kilenc további fontosabb vagy épp érdekesebb cikket találtok címlapunkon.

A címlapos cikkek mellett (telefonon alatt) találjátok mindig az elmúlt 24 óra öt legolvasottabb cikkét, valamint legfrissebb kérdésünket, amire szeretnénk, ha minél többen válaszolnátok, hiszen érdekel minket véleményetek, illetve kíváncsiak vagyunk, hogy ti hogyan cselekedtek egy-egy adott szituációban.

Ami új tárhelyünket illeti, jóval gyorsabb és főleg korszerűbb, mint a korábbi, s bár személyes adatokat nem kérünk tőletek, mégis biztonságos (https) kapcsolatra váltottunk. Szerverünk tesztje persze csak most kezdődik majd igazán, így az esetleges kezdeti hibákért előre elnézéseteket kérjük. Ígérjük, ezek hamar megszűnnek majd, ugyanis oldalunkat és szerverünket az adatok és tapasztalataink alapján azonnal optimalizálni fogjuk.

Kezdetnek talán ennyi elég is, inkább fedezzétek ti magatok fel az újdonságokat, és ami még fontosabb, látogassatok rendszeresen minket!

Forrás: IfiPress
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!