2022. december 8., csütörtök
Az: Második fejezet

Megőrizte első helyét a bohócos horror az észak-amerikai mozikban

Bemutatásának második hetében is első lett az Az: Második fejezet című bohócos horror az észak-amerikai mozikban, de a sztriptíztáncosnőkről szóló krimi is meglepően nagy bevétellel nyitott – írta a Variety.com filmes portál.

Megjelent: 2019. szeptember 16., hétfő 11:48  ·  Rovat: Krajcár  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2019. szeptember 16., hétfő 11:48 | Rovat: Krajcár
Forrás: MTI
Indexkép: youtube.com

A Warner Bros. az Az: Második fejezet című, rémisztő bohóctörténetének folytatása második hete uralja a jegyárbevételi toplistát. A 37. héten – iparági becslések alapján – 40 millió dollárt (11,9 milliárd forint) zsebelhetett be.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Ezzel a Stephen King-adaptáció észak-amerikai eredménye már 153 millióra rúg. Az első résszel együtt (Az – 2017) a globális bevétele meghaladta az egymilliárd dollárt.

Várakozáson felül nyitott az STX filmje, A Wall Street pillangói. 3250 észak-amerikai mozi tűzte műsorára és 33,2 millió dollárért váltottak rá jegyet. A dúsgazdag ügyfeleiket kifosztó sztriptíztáncosnők története egy 2015-ös újságcikk alapján készült, Lorene Scafaria rendezte, a főszereplők Jennifer Lopez és Constance Wu.

A toplista harmadik helyére csúszott vissza a Lionsgate Támadás a Fehér Ház ellen 3. – A védangyal bukása című produkciója a bemutató óta eltelt negyedik hétvégére, amikor 4,4 millió dollárt hozott. Negyedik lett a Universal Jó srácok című komédiája 4,2 millióval, az ötödik helyet 3,5 millióval a Disney mesefilmje, Az oroszlánkirály szerezte meg.

Mérföldkőhöz érkezett a Sony Volt egyszer egy… Hollywood című filmje, mivel 329,4 millió dolláros globális jegyárbevételével megelőzte a Becstelen Brigantyk (2009) című alkotást, így QuentinTarantino második legjövedelmezőbb filmje lett. A 2012-es Django elszabadul 425 millióval őrzi első helyét.

Forrás: MTI
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!