2021. április 22., csütörtök
Lionel Messi és Cristiano Ronaldo

Még mindig megy a rivalizálás CR7 és Messi között

A portugál klasszis egy nyilatkozatában arra buzdította a Barcelona csapatkapitányát, hogy hozzá hasonlóan lépjen ki a komfortzónájából és próbálja ki magát a spanyolon kívül egy másik bajnokságban is. Az argentin most reagált.

Megjelent: 2019. október 18., péntek 11:13  ·  Rovat: Sport  ·  Forrás: m4sport.hu - Pollák Márton  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2019. október 18., péntek 11:13 | Rovat: Sport
Forrás: m4sport.hu - Pollák Márton
Indexkép: youtube.com

Nyár végén az UEFA-gálán találkozott a két ötszörös aranylabdás futballcsillag, s egy kedélyes beszélgetésben mindketten elmondták, úgy érzik, hasznukra volt a rivalizálás, ösztönzőleg hatott a teljesítményükre. Úgy néz ki azonban, hogy rivalizálás szempontjából a múlt idő használata még nem érkezett el. Cristiano Ronaldo ugyanis újra előállt többször hangoztatott véleményével, miszerint Lionel Messinek más bajnokságban is ki kéne próbálnia magát.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Játszottam Angliában, Spanyolországban, Olaszországban és Portugáliában, míg ő ez idő alatt végig Spanyolországban focizott. Remélem, egyszer hozzám hasonlóan elfogadja a kihívást. Számomra az élet maga egy nagy kihívás, szeretem boldoggá tenni az embereket. Kiléptem a komfortzónámból és vállaltam a megmérettetést Torinóban, ahol nincs hiányom semmiben, itt van az új életem és boldog vagyok. Bizonyítottam, hogy még mindig hihetetlenül jó játékos vagyok. De tiszteletben tartom, ha Messi boldog a Barcelonában, ő egy fantasztikus futballista és egy rendes srác” – olvasható Cristiano Ronaldo nagy vetélytársról tett nyilatkozata az Express angol portálon.

A spanyol Marca a portugál csillag szavain felbuzdulva megkérdezte a Barcelona csapatkapitányától, miért nem keres máshol kihívást, ahogy tette/teszi azt Cristiano Ronaldo vagy Zalatan Ibrahimovic. S bár az argentinról az járja, nem a szavak embere, szépen becsomagolta véleményét, mely szerint a luzitán és a svéd játékostól eltérően neki nincs szüksége arra, hogy időről időre a saját eredményeivel kérkedjen, inkább az emberek beszéljenek róla, mint ő saját magáról.

Hagyom, hogy a szurkolók beszéljenek rólam. Én tudom, ki vagyok és mit tettem eddig és mire vagyok még képes, de mindezt megtartom magamnak. Saját magam helyett sokkal inkább szeretek egy közösségről beszélni” – utalt arra, hogy az őt és a portugált rendre összehasonlító rajongóktól is sokszor hallotta már pro és kontra ezt az érvelést (azaz hogy ő nem próbálta ki magát máshol, míg a portugál több klubban is helytállt) azokban a vitákban, melyek arról szólnak, melyikük a jobb labdarúgó.

Messi végül azt is elárulta, miért nem keresett kihívást Katalónián túl: „Mindenki keresi a céljait és feszegeti a határait. Én sosem éreztem szükségét, hogy elhagyjam a világ legjobb klubját, a Barcelonát, ahol élvezem az edzéseket, a játékot és az életet. Mindig hittem a klubban és a kitűzött céljaiban, ezért sosem éreztem szükségét, hogy máshol keressek kihívásokat.”

Forrás: m4sport.hu - Pollák Márton
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2021 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!