2020. február 19., szerda
Szótár

Matheidesz Mária Minőségi Díj 2020

Dr. Matheidesz Mária a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete néhai elnöke, az Egyesület bevonásával díjat alapított idegen nyelvet oktató tanárok és nyelvtanuló diákok szakmai munkájának elismerésére, a magyarországi nyelvtanulás támogatására.

Megjelent: 2020. január 30., csütörtök 19:01  ·  Rovat: Figyu!  ·  Forrás: nyelviskola.hu  ·  Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megjelent: 2020. január 30., csütörtök 19:01 | Rovat: Figyu!
Forrás: nyelviskola.hu
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com

A Díj – amelyre évente egy alkalommal lehet pályázni – oklevéllel, valamint egyszeri anyagi támogatással járó szakmai elismerés. A Díjat két külön kategóriában ítéli oda az MMM Díjat kezelő háromtagú szakmai kuratórium az idegen nyelvet oktató tanárok és középiskolai nyelvtanuló diákok számára.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A szakmai kuratórium minden évben külön dönt a díj összegéről, valamint a két kategóriában kiosztandó díjak számáról. 2020-ban a Díjjal járó anyagi elismerés összege a diák kategóriában nettó 100.000,- Ft.

A pályázat témája

A pályázó mutassa be, hogyan fejleszti nyelvtudását az iskolai tanórákon kívül. Ismertessen bármilyen, az idegennyelv-tanuláshoz kapcsolódó sikeresen megvalósított projektet, feladatot vagy ötletet, mely követendő példaként szolgálhat mások számára is.

Pályázhatnak a magyar oktatási rendszerben 9-13. évfolyamon tanuló diákok.

A pályázat beküldésének határideje: 2020. március 18.

További részletek ide kattintva érhetők el.

Forrás: nyelviskola.hu
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2020 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!