2022. december 3., szombat
Mariah Carey

Mariah Carey négy évtizedes rekorder lett

Az amerikai énekesnő az 1990-es évek óta minden évtizedben egyszer feljutott egy bizonyos számával a zenei toplista csúcsára. Ha eláruljuk, hogy ez mindig a karácsonyi időszakban történik, akkor már te is tudod, hogy melyik dalról van szó.

Megjelent: 2020. január 2., csütörtök 19:22  ·  Rovat: Kikapcsolódó  ·  Forrás: hirado.hu  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2020. január 2., csütörtök 19:22 | Rovat: Kikapcsolódó
Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com

A popdívának számos nagy sikerű száma született az elmúlt negyven évben, de most klasszikus karácsonyi dalával sikerült történelmet írnia a Billboard toplistáján, mivel ő lett az első előadó, aki négy különböző évtizedben is a toplista csúcsára került.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Az énekesnő All I Want For Christmas Is You című száma, amely a népszerű Igazából szerelem című karácsonyi film betétdala lett, január első hetében is a Billboard 100-as toplistájának csúcsán állt, az eladások és a rádiós és streaming sugárzások alapján.

A dalt 1994-ben játszották először, de 2003-ban, az Igazából szerelem című film megjelenésével újra felfedezte magának a közönség. A toplista csúcsára azonban csak 2019 végén jutott fel, annak köszönhetően, hogy változtak a Billboard toplistás számainak szabályai.

Mariah Carey új zenés videót készített a számhoz, és most először kislemezként is kiadta CD-n.

A Billboard szerint a karácsonyi dal az énekesnő 19. toplista csúcsára jutott száma, ennél többet csak a Beatles ért el, az együttesnek ugyanis 20 száma fordult meg a toplista csúcsán.

Az énekesnő Twitter-üzenetben ünnepelte a négy évtizedes eredményt. „Igen, megcsináltuk” – írta pezsgős és bulizós emodzsik kíséretében. „De mi egy évtized?” – fűzte hozzá a kérdést a díva, aki azt vallja, hogy „az idő nem olyasmi, amit elfogadok”.

Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!