2022. december 7., szerda
Rafael Nadal

Mallorcai luxuserődben lesz Rafael Nadal esküvője

Egy 125 millió eurós (40 milliárd forint) mallorcai magánbirtokon lesz a tizennyolcszoros Grand Slam-bajnok Rafael Nadal esküvője október 19-én, aki mintegy 500 vendéget hív meg az eseményre.

Megjelent: 2019. augusztus 26., hétfő 12:10  ·  Rovat: Kikapcsolódó  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2019. augusztus 26., hétfő 12:10 | Rovat: Kikapcsolódó
Forrás: MTI
Indexkép: youtube.com

A spanyol teniszsztár a német Bild című napilap tájékoztatása szerint 14 éves kapcsolat után mondja ki a boldogító igent 31 esztendős párjának, Xisca Perellónak.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A sziget északi részén található, 87 ezer négyzetméteres La Fortalesa (Erőd) Spanyolország legdrágább bérelhető létesítménye, tulajdonosa pedig az angol Lord James Lupton, aki 2011-ben 30 millió euróért vásárolta meg, jelenleg azonban becslések szerint ennek már a négyszeresét éri.

Csak magánút vezet a birtokra, melyet vaskapu, kamerarendszer és szögesdrót kerítés véd, emellett 17 vendégszoba, két úszómedence, helikopter-leszállóhely és több magánstrand tartozik hozzá.

A 33 éves Rafael Nadal mintegy 500 vendéget hív meg az esküvőre, amelyre a nyilvánosság és a sajtó teljes kizárásával kerül sor. A vendégek között lesz a spanyol királyi család mellett az örök rivális és jóbarát Roger Federer, a portugál futballsztár Cristiano Ronaldo, a popénekes Enrique Iglesias és Pau Gasol, világ-, Európa- és NBA-bajnok kosárlabdázó.

Az erőd bejegyzett műemlék, így a spanyol törvények értelmében évente néhány napon turistákat is be kell engedni. Korábban Gareth Bale, a Real Madrid labdarúgója és a kosaras Rudy Fernandez is ott tartotta a lakodalmát.

Forrás: MTI
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!