2022. november 28., hétfő
Gáspár Lalita

Magyar érmek a junior puskások versenyében a sportlövő EB-n

Egy ezüst- és két bronzérmet szereztek a fiatal magyar sportolók a bolognai sportlövő Európa-bajnokságon. Az érmek közül kettőt csapatversenyben, egyet egyéniben szereztek junior sportlövőink.

Megjelent: 2019. szeptember 16., hétfő 11:36  ·  Rovat: Sport  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: olimpia.hu
Megjelent: 2019. szeptember 16., hétfő 11:36 | Rovat: Sport
Forrás: MTI
Indexkép: olimpia.hu

A Hammerl Soma, Klenczner Márton, Kiss Viktor junior férfi puskás együttes ezüstérmet szerzett 50 méter összetettben a csapatok versenyében a bolognai sportlövő Európa-bajnokságon, amelyen Hammerl Soma egyéniben az 50 méteres fekvő számban bronzérmet nyert, míg a női puskás csapat harmadik lett.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A kontinensviadal eredményközlő honlapja szerint az alapversenyből Hammerl Soma és Klenczner Márton jutott be a döntőbe az összetett versenyszámban, a fináléban pedig előbbi 422,7 körös eredménnyel ötödik, utóbbi 394,3 körrel nyolcadik lett. Szombaton Hammerl Soma a fekvő számban 619,9 körös eredménnyel nyert bronzérmet.

A junior nőknél a Dénes Eszter, Gáspár Lalita, Lovász Dorina összetételű válogatott úgy szerzett bronzérmet 50 m összetettben, hogy Dénes Eszter az alapversenyből a második helyen jutott be a döntőbe, míg Gáspár Lalita a 12., Lovász Dorina a 26. lett. A fináléban Dénes Eszter nyolcadikként zárt.

Forrás: MTI
Indexkép: olimpia.hu
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!