2022. december 3., szombat
Liam Neeson

Liam Neeson újabb akciószerepet kapott

Bár a színész korábban azt közölte, hogy nem szerepel több ilyen filmben, mégis akcióhősként tér vissza a filmvászonra: leszerelt vietnámi veteránt alakít, aki szárnyai alá vesz egy fiút, akit egy bűnbanda üldöz – írta meg a The Hollywood Reporter.

Megjelent: 2019. május 10., péntek 12:09  ·  Rovat: Kikapcsolódó  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: 7wallpapers.net
Megjelent: 2019. május 10., péntek 12:09 | Rovat: Kikapcsolódó
Forrás: MTI
Indexkép: 7wallpapers.net

A The Minuteman című filmet Robert Lorenz rendezi, aki a forgatókönyvet társszerzőként jegyzi Chris Charles és Danny Kravitz társaságában. Lorenz korábban számos Clint Estwood-film producere volt, egyebek mellett a Titokzatos folyó, a Millió dolláros bébi és az Amerikai mesterlövész című produkciókon dolgoztak együtt.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Lorenz Az utolsó csavar című filmmel debütált rendezőként 2012-ben. Az apa-lánya dráma főszerepét Clint Eastwood alakította, a lányt pedig Amy Adams. A The Minuteman nemzetközi forgalmazási jogait a cannes-i filmvásáron kínálja eladásra a Voltage Pictures. A film forgatása szeptemberben kezdődik.

A Schindler listája című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölt Neeson, aki idén nyáron tölti be a 67. évét, az utóbbi években számos akciófilm, köztük az Elrabolva-trilógia sztárja volt. A közelmúltban magyarázkodnia kellett, mikor Dermesztő hajsza című új filmje promóciós körútján egy interjúban félreérthetően fogalmazott, ami miatt rasszistának nevezték. Azóta többször is bocsánatot kért, de felmerült, hogy ez a hiba akár további pályájára is hatással lehet.

Forrás: MTI
Indexkép: 7wallpapers.net
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!