2022. december 5., hétfő
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz és Marshmello is jön a VOLT-ra

Többek között Lenny Kravitz, Marshmello, Passenger és Yungblud is fellép a 2020-as Telekom VOLT fesztiválon, amely már két kempinggel várja a látogatókat július 1. és 4. között Sopronban – közölték a szervezők.

Megjelent: 2019. november 27., szerda 10:49  ·  Rovat: Kikapcsolódó  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: wallpaperup.com
Megjelent: 2019. november 27., szerda 10:49 | Rovat: Kikapcsolódó
Forrás: MTI
Indexkép: wallpaperup.com

A fesztivál szervezői csaknem tucatnyi fellépő nevét jelentették be az MTI-hez eljuttatott közleményükben. Mint kiemelték, Sopronba látogat az amerikai pop-rocksztár, az elmúlt három évtized egyik legsikeresebb előadója, Lenny Kravitz; az amerikai producer, Marshmello, valamint a brit indie-folk énekes-dalszerző Passenger is.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Taylor Momsen ex-színésznővel az élen a klasszikus rock kedvelőit célozza a The Pretty Reckless; extravagáns színpadi jelenségnek ígérkezik Yungblud, és szintén a VOLT Fesztivál vendége lesz a brit vloggerből lett rapper, Scarlxrd – közölték.

Fellép Sopronban a dance, elektro-, és progresszív house-ban utazó zenei társulás, a Nervo, ott lesz a fesztiválon a Faithless DJ Set, valamint LTJ Bukem és Roni Size. Élő produkcióval érkezik a walesi DJ/producer High Contrast, jön a dubstep, drum and bass és drumstep tempót hozó Dirtyphonics és a dubstep és drum and bass producer/DJ, Funtcase.

A VOLT 48 órás kedvezményes jegyelővételi időszaka december 5-én indul; most először pedig kedvezményes diákbérlet is vásárolható. Mint a szervezők hangsúlyozzák, az early bird jegyakcióban minden megvásárolt bérlet után ültetnek egy fát.

Kiemelt feladatnak tartjuk, hogy a Telekom VOLT Fesztivál minden évben fontos kérdésekre irányítsa a közönség figyelmét. 2019-ben az autizmus ügye és a tanárok nagyobb megbecsülése volt a fő téma, 2020-ban a környezetvédelem és a fenntarthatóság kerül fókuszba. Ennek jegyében a nemzetközileg ismert és aktív Plant for the Planet mozgalomhoz kapcsolódva az early bird akcióban megvásárolt bérletek után egy-egy fát ültetünk Magyarországon a szervezettel és gyerekekkel közösen. A VOLT idején is folytatódik majd a projekt: a tervünk az, hogy hazai és világsztárok bevonásával összesen tízezer fát ültessünk” – idézi a közlemény Lobenwein Norbertet, a VOLT alapítóját.

Több évtized után tavaly a fesztivál új helyszínre, a korábbi terület közvetlen szomszédságába költözött. Idén a szervezők a kemping jelentős fejlesztését tűzék ki célul, így 2020-ban már két kemping várja a látogatókat.

A tavaly kialakított Rét Kemping részeként épül fel a VOLT Village, amely elsősorban a kempingezők kényelmét szolgálja. Tiszta zuhanyzók és mellékhelyiségek mellett kávézó, reggeliző, sport- és bulihelyszín, kertmozi és medence várja a fesztiválozókat. A VOLT túloldalán, az Erdő Kemping egy új helyszín lesz, ahol a nyugalom és az árnyék lesz a fő hívószó – közölték a szervezők.

Forrás: MTI
Indexkép: wallpaperup.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!