2020. május 25., hétfő
Hulladék

Legyünk kreatívak hulladékból! – Az Innovációs és Technológiai Minisztérium ötletpályázata

A pályázaton olyan pályamunkák (bármiféle installációk) elkészítését várják, melynek alapanyaga bármiféle hulladék vagy másodnyersanyag.

Megjelent: 2020. május 4., hétfő 18:39  ·  Rovat: Figyu!  ·  Forrás: kormany.hu  ·  Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megjelent: 2020. május 4., hétfő 18:39 | Rovat: Figyu!
Forrás: kormany.hu
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com

A Szellemi Tulajdon Világnapja alkalmából írt ki ötletpályázatot az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) – jelentette be Boros Anita építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkár.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Április 26. a Szellemi Tulajdon Világnapja. A világnap kapcsán kiírt újabb fenntarthatósági pályázat azt az üzenetet szeretné mindenkihez eljuttatni, hogy mai választásaink határozzák meg a holnapot. A Föld az otthonunk, vigyáznunk kell rá! – emelte ki Boros Anita.

A pályázat célja, hogy díjazza a haszontalannak tűnő, kidobásra szánt termékek alkotások formájában történő újrahasznosítását, hogy azok kreatív felhasználással új értelmet nyerve értékké váljanak. Boros Anita elmondta, azt szeretnék tudatosítani, hogy a rendeltetésüket már betöltött anyagokra értékként is lehet gondolni, hiszen akár új alkotások alapanyagául is szolgálhatnak.

A pályázat beküldésének határideje: 2020. június 1.

A pályázati kiírás pdf formátumban megtekinthető/letölthető ide kattintva.

Forrás: kormany.hu
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2020 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!