2022. december 5., hétfő
Kurt Cobain

Kurt Was Here: a Nirvana énekesének rajzaival díszített ruhakollekciót dobtak piacra

Kurt Cobain skicceivel, festményeivel és jegyzeteivel díszített, limitált ruhakollekciót dobott piacra Nirvana együttes egykori frontemberének hagyatékkezelője. A bevétel egy részét jótékony célra fordítják.

Megjelent: 2019. szeptember 11., szerda 10:14  ·  Rovat: Életmódi  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: wallpapercave.com
Megjelent: 2019. szeptember 11., szerda 10:14 | Rovat: Életmódi
Forrás: MTI
Indexkép: wallpapercave.com

A pólókból, pulóverekből és kapucnis pulcsikból álló Kurt Was Here (Itt járt Kurt) elnevezésű kollekció minden egyes darabja Kurt Cobain lánya, a 27 éves Frances Bean Cobain „kreatív irányítása” alatt született – írja a Rolling Stone magazin internetes oldala.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Az uniszex méretezésű és fazonú ruhadarabok szeptember 9-én debütáltak az amerikai Barneys luxusáruházban, a brit Selfridgesben és a KurtCobainShop.com oldalon. A több mint 50 darabos kollekció létrehozásában közreműködő Live Nation Merchandise szerint a felsőkön látható minták mindegyike Cobain eredeti munkái közül való és semmit, de még a méretüket sem változtatták meg.

A Nirvana énekese 1994. április 5-én seattle-i házában ölte meg magát egy sörétes puskával, előtte nagy adag heroinnal lőtte be magát. A 27 éves Cobain testét április 8-án találták meg. A zenész abban az évben egyszer már megkísérelte az öngyilkosságot, akkor nagy mennyiségű altatót vett be.

A kollekció bevételeinek egy része a Jed Foundation nevű szervezethez kerül, amelynek célja az öngyilkosság megelőzése a tinédzserek és fiatal felnőttek körében.

Forrás: MTI
Indexkép: wallpapercave.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!