2022. december 5., hétfő
Instagram

Közösen nézhető funkcióval bővült az Instagram

Egy új, „co-watching” funkcióval bővítette közösségi média platformját az Instagram, melynek célja, hogy a társadalmi elszigetelődés ideje alatt megkönnyítse a barátok és hozzátartozók közös időtöltését az online térben.

Megjelent: 2020. március 29., vasárnap 14:06  ·  Rovat: Technikás  ·  Forrás: hirado.hu  ·  Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megjelent: 2020. március 29., vasárnap 14:06 | Rovat: Technikás
Forrás: hirado.hu
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com

A platform hatékonyabb felhasználására eszközölt frissítés sok egyéb változtatás részét képezi az Instagramon, melyek célja, hogy otthonmaradásra ösztönözzék az embereket – írta az Independent.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A „co-watching” funkció lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a barátaikkal vagy hozzátartozóikkal együtt tekintsék meg a fényképeket és hozzászólásokat az Instagramon.

Az új szolgáltatás a videóchat funkcióba lett beépítve, amely a beérkező üzenetekből nyitható meg. Alapból egy átlagos videóbeszélgetésként kezdődik két ember vagy egy csoport között, majd ezt követően képek oszthatók meg a csevegésen belül.

A kezdéshez a beérkező üzenetek fülön vagy az egyik meglévő beszélgetésben található videóchat ikonra kattintva lehet elindítani a beszélgetést. Ezt követően egy opció jelenik meg a bal alsó sarokban, melynek segítségével a felhasználók a mentett illetve kedvelt képeiket és videóikat oszthatják meg egymással csevegés közben.

A „co-watching” funkció csak egy az Instagram és anyavállalata, a Facebook legfrissebb újításai közül, melyeket a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozások okozta nehézségek enyhítésére hozott a két közösségi média platform.

Az újítások közé tartozik, hogy új matricákat hoztak létre az adományozás, az otthonmaradás és a hiteles információk felkeresése érdekében, míg az Instagram állítása szerint a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos bejegyzéseket is szűri, és csak akkor engedi posztolni őket, ha a forrásuk egy hiteles egészségügyi szervezet.

Forrás: hirado.hu
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!