2022. november 26., szombat
Trokán Nóra

Középpontban a természetes szépség

Az Erzsébet Ifjúsági Alap közösségi terei is otthont adnak a Huawei és Trokán Nóra első közös fotókiállításának. A fekete-fehér portrékból álló sorozat olyan 25 és 45 év közötti nők és férfiak képeit mutatja be, akik büszkén viselik az arcukon és a testükön az idő múlásával megjelenő változásokat.

Megjelent: 2019. december 24., kedd 15:32  ·  Rovat: Hírek  ·  Forrás: Erzsébet Ifjúsági Alap magazin  ·  Indexkép: consumer.huaweii.com
Megjelent: 2019. december 24., kedd 15:32 | Rovat: Hírek
Forrás: Erzsébet Ifjúsági Alap magazin
Indexkép: consumer.huaweii.com

A Huawei legújabb érzékenyítő kampányában a természetes szépséget, az öregedés korai jeleihez való viszonyt és ezek közösségimédia-reprezentációját helyezi előtérbe. A projekt egyik eleme egy portrékból álló mobilfotó kiállítás, amelynek fő üzente, hogy az öregedés az élet természetes velejárója és nem szégyellnivaló sem a hétköznapokban, sem a social média felületeken.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A képeket Trokán Nóra színész, tehetséges fotós készítette a Huawei P30 Pro telefon segítségével. A kampány részeként a vállalat egy online kutatást is végzett a szépség és fotómanipuláció megítélésére vonatkozóan, amelyből kiderült, mely öregedési jelek aggasztják a nőket és melyek a férfiakat, mi a felhasználók véleménye a filterek használatáról és milyen típusú képeket töltenek fel magukról a közösségi média felületeire.

Alább bővebben olvashattok a kezdeményezésről, a HUAWEI TECHNOLOGIES HUNGARY KFT. PR Managerével, Trubek Zsuzsannával készült interjúban.

Mi a kiállítás apropója?

A kiállítást a Huawei idén második alkalommal megrendezett nemzetközi mobilfotós versenye, az Infocus, illetve a megmérettetés Arcok kategóriája ihlette. A portré egy erős és nagy kifejezőerejű műfaj, épp ezért fontosnak tartjuk, hogy készülékeinkkel kiváló minőségű képek készülhessenek ebben a műfajban is. Tapasztalataink szerint a közösségi médiába feltöltött szelfik az online önkifejezés fontos eszközei, amelyek sokszor ideálisabb állapotot mutatnak, mint a valóság. Kíváncsiak voltunk, hogy a felhasználók mit gondolnak ezekről a tartalmakról, használnak-e filtereket, képmanipulációt a saját fotóikon, mit látnak szépnek és hogy állnak a saját testük változásaihoz a koruk előrehaladtával…

A teljes interjú szövegét megtekinthetitek ide kattintva.

Forrás: Erzsébet Ifjúsági Alap magazin
Indexkép: consumer.huaweii.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!