2022. december 8., csütörtök
Kirsten Dunst

Kirsten Dunst neve is halhatatlanná válik Hollywoodban

A harminchét éves színésznő csillagot kap augusztus végén a hollywoodi Hírességek sétányán. Kirsten Dunst a Pókember filmeknek köszönheti hírnevét, amelyekben Peter Parker barátnőjét játszotta.

Megjelent: 2019. augusztus 16., péntek 16:11  ·  Rovat: Kikapcsolódó  ·  Forrás: hirado.hu  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2019. augusztus 16., péntek 16:11 | Rovat: Kikapcsolódó
Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com

A hollywoodi Hírességek sétányán augusztus 29-én avatják fel ünnepélyesen Kirsten Dunst csillagát, a ceremónián vőlegénye, Jesse Plemonds, valamint a rendező Sofia Coppola is méltatja majd a színésznő pályafutását.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A New Jerseyben született Kirsten Dunst édesapja német volt. A színésznő elég fiatalon, 12 évesen debütált a filmvásznon Brad Pitt és Tom Cruise oldalán az Interjú a vámpírral című produkcióban. Később Peter Parker barátnőjének szerepével vált világhírűvé a Pókember-trilógiában.

Kirsten Dunst és vőlegénye a Fargo-sorozat második évadának forgatásán találkozott. Tavaly megszületett első gyermekük, egy kisfiú. Sofia Coppola először 1999-ben, az Öngyilkos szüzek című filmben rendezte a színésznőt, 2006-ban Marie Antoinette szerepét bízta rá, 2017-ben pedig Csábítás című filmjében is szerepelt.

Kirsten Dunst 2011-ben a Lars von Trier által rendezett Melankólia című filmben nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb színésznő díját Cannes-ban.

Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!