2022. december 3., szombat
Dwayne Johnson és Vin Diesel

Kibékült Dwayne Johnson és Vin Diesel

Egy darabig nehéz volt eldönteni, valóban összeveszett-e Dwayne Johnson és Vin Diesel a Halálos iramban 7. forgatása idején, amikor Johnson nyilvánosan azzal vádolta meg kollégáját, hogy profihoz méltatlan módon áll a munkához.

Megjelent: 2019. október 8., kedd 11:08  ·  Rovat: Kikapcsolódó  ·  Forrás: hirado.hu / vous.hu  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2019. október 8., kedd 11:08 | Rovat: Kikapcsolódó
Forrás: hirado.hu / vous.hu
Indexkép: youtube.com

Az akkori szóváltás mégis komoly lehetett, most ugyanis kibékültek a felek, amit Dwayne Johnson kezdeményezett. Az akciósztár szép sikert könyvelhet el a Halálos iramban-sorozat leágazásaként készült Hobbs & Shaw révén – a bevétel túllépte a 750 millió dollárt –, viszont a spinoff forgatása miatt nem szerepel a tavasszal látható Halálos iramban 9-ben.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Korábban, a Halálos iramban 8 forgatása után Dwayne Johnson így nyilatkozott: „Néhány kollégám odatette magát, igazi férfiként, igazi profiként viselkedett, néhány azonban nem. Nyámnyilák voltak!”

Vélhetően ez gerjesztette az ellentétet a két színész között, bár ekkor még sokan kétségbe vonták, hogy a Szikla Vin Dieselre utalt volna. Aztán egy későbbi nyilatkozatából kiderült, hogy márpedig róla, illetve róla is beszélt: „Vinnek és nekem volt pár beszélgetésünk. Az alapvető különbség kettőnk között, hogy hogyan állunk a filmkészítéshez és az együttműködéshez. Időbe telt de hálás vagyok, hogy ezt tisztázni tudtuk, akár újból dolgozunk együtt, akár nem … A legjobbakat kívánom neki, és a különbségeink ellenére sincs bennem keserűség.”

Nos, most úgy néz ki, rendeződtek a dolgok, és ha a kilencedik részben nem is, a tizedik részben viszont visszatér Johnson, amit legújyabb Instagramon üzente is bizonyít: „Minden út egyfelé vezet. Hamarosan találkozunk, Toretto.”

Forrás: hirado.hu / vous.hu
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!