2022. december 8., csütörtök
Jóbarátok

Készül a Jóbarátok egy külön epizódja a régi sztárokkal

Egy epizód erejéig újra összeáll a sorozat régi sztárszereposztása. A készülő epizódban Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer is szerepelni fog. A hírt a nagy lelkesedéssel fogadták a rajongók.

Megjelent: 2020. február 24., hétfő 12:37  ·  Rovat: Kikapcsolódó  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: wallpaperaccess.com
Megjelent: 2020. február 24., hétfő 12:37 | Rovat: Kikapcsolódó
Forrás: MTI
Indexkép: wallpaperaccess.com

A 15 éve befejeződött népszerű sorozat új részét a májusban induló HBO Max streamingszolgáltató rendelte meg.. Matthew Perry az Instagramon erősítette meg a hírt: egy fotót posztolt a szereplőkről az 1990-es évekből, és azt írta alá, hogy „Megtörténik”.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A Jóbarátok 1994 és 2004 között futott a televízióban. Az utolsó adást az Egyesült Államokban 52,5 millió néző látta. A széria azóta a Netflixen is látható, és így tovább nőtt a rajongótábora. 2018-ban Amerikában a Netflix második legnépszerűbb sorozata volt, Nagy-Britanniában pedig a lista élén állt a streaming-szolgáltatónál.

Tavaly ősszel röppentek fel a pletykák arról, hogy a sztárcsapat újra összeáll. A híreket Jennifer Aniston instagramos fotója is megerősítette, amelyen együtt szerepeltek a Jóbarátok színészei.

Az HBO Max 425 millió dollárért (132 milliárd forintért) vásárolta meg a széria régi évadait. A csatorna tartalomigazgatója, Kevin Reilly elmondta, hogy a régi sorozat mellé egy új epizódot is készítenek az ismert szereplőkkel. Azt is elárulta, hogy az új rész abban a szellemben készül, mint a régiek: „a barátok – és a közönség – valós időben jön össze”.

A variety.com szerint a különleges epizódban való részvételért minden sztár 2,5 millió dollárt (776 millió forintot) kap.

Forrás: MTI
Indexkép: wallpaperaccess.com
Címkék:
, ,
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!