2022. december 7., szerda
Jó srácok

Kamaszok verték le a Dwayne Johnson-Jason Statham párost

A Jó srácok című, tizenévesekről szóló vígjáték ugrott az észak-amerikai mozis kasszasikerlista élére a hétvégén, véget vetve a Halálos iramban: Hobbs & Shaw kéthetes vezető pozíciójának.

Megjelent: 2019. augusztus 20., kedd 13:29  ·  Rovat: Krajcár  ·  Forrás: hirado.hu  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2019. augusztus 20., kedd 13:29 | Rovat: Krajcár
Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com

A Universal Stúdió filmje 21 millió dollárral (6,1 milliárd forinttal) vette át a kasszasikerlista vezetését. A Jó srácok című filmet Gene Stupinstsky rendezte, a főszereplő 12 éves fiúkat, akik életük első „csókbulijába” készülnek és közben egyre nagyobb kalamajkába kerülnek, Jacob Tremblay, Keith L. Williams és Brady Noon játssza. Ahogy Seth Rogen, a film egyik producere fogalmazott, a szereplők olyan fiatalok, hogy egyedül meg sem nézhetik a filmet a moziban.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Az amerikai és kanadai moziban a múlt hétvégi listavezető Halálos iramban: Hobbs és Shaw a bevételi lista második helyét szerezte meg 14,1 millió dolláros (4,1 milliárd forintos) jegyeladásával. A film eddig az észak-amerikai mozikban 133,7 millió dollárt (39 milliárd forintot) keresett, globális bevétele pedig elérte a 437 millió dollárt (128 milliárd forintot).

Az oroszlánkirály 11,9 millió dollárral (3,5 milliárd forinttal) lett a harmadik a kasszasikerlistán, az Angry Birds 2: A film 10,5 millió dollárral (3 milliárd forinttal) a negyedik, az ötödik helyre pedig a Lidérces mesék éjszakája futott be 10,1 millió dollárral (2.9 milliárd forinttal). Utóbbit Alvin Schwartz gyerekeknek írt horrorkönyvei nyomán Andre Overdal rendezte, producere pedig Guillermo del Toro volt.

Quentin Tarantino új, Volt egyszer egy Hollywood című filmje a tízes toplistán a nyolcadikként szerepelt 7,6 millió dolláros (2,2 milliárd forintos) jegybevétellel. A produkció globális jegyeladása azonban a hétvégére már elérte a 180 millió dollárt (52,7 milliárd forintot).

Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!