2021. április 22., csütörtök
Keith Flint

Kábítószert fogyasztott halála előtt a Prodigy énekese

Kokain, alkohol és kodein volt Keith Flint, a Prodigy együttes énekesének szervezetében a halálakor – adta hírül a BBC News. A 49 éves énekest március 4-én találta holtan az essexi North Endben lévő otthonában egy barátja.

Megjelent: 2019. május 8., szerda 18:07  ·  Rovat: Hírek  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2019. május 8., szerda 18:07 | Rovat: Hírek
Forrás: MTI
Indexkép: youtube.com

A törvényszéki orvosszakértő megállapítása szerint a zenész halálát akasztás okozta. A toxikológiai vizsgálat kokaint, alkoholt és kodeint mutatott ki Keith Flint szervezetében. Caroline Beasley-Murray essexi vezető orvosszakértő közölte: nincs elegendő bizonyíték annak kimondásához, hogy az énekes önkezével vetett véget az életének.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Soha nem fogjuk biztosra tudni, hogy mi járt a fejében azon a napon” – mondta az orvosszakértő. Beasley-Murray hozzátette, a bizonyítékok elégtelensége miatt továbbá azt sem lehet kimondani, hogy a zenész halála baleset volt, vagyis, hogy az énekes „csak szórakozott és végül rosszul alakultak a dolgok”.

Egy márciusban végzett hivatalos vizsgálat nem állapított meg idegenkezűséget Flint halálával kapcsolatban.

A Londonban született Flint az 1990-es években futott be Brit Award-díjas bandájával. Az együttes tavaly novemberben jelentkezett új lemezzel, a közelmúltban Ausztráliában turnéztak, májusban az Egyesült Államokba mentek volna. Liam Howlett és Maxim, a Prodigy tagjai Flintet igazi úttörőként, innovátorként és legendaként méltatták halála után.

Március végén több ezren sorakoztak fel Essex utcáin, hogy végső búcsút vegyen az énekestől.

Forrás: MTI
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2021 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!