2022. december 5., hétfő
Leonardo DiCaprio

Jótékonysági kampány, különleges felajánlásokkal

Több sztár csatlakozott különleges felajánlásaival ahhoz az adománygyűjtő kampányhoz, amely a koronavírus-járvány idején rászorulók élelmezését akarja biztosítani Amerikában. Leonardo DiCaprio például felajánlott maga mellett egy statisztaszerepet.

Megjelent: 2020. április 16., csütörtök 15:08  ·  Rovat: Hírek  ·  Forrás: hirado.hu  ·  Indexkép: wallpaperaccess.com
Megjelent: 2020. április 16., csütörtök 15:08 | Rovat: Hírek
Forrás: hirado.hu
Indexkép: wallpaperaccess.com

A kampányt kedden Michael Rubin amerikai üzletember indította el, aki különleges felajánlásokat kért a hírességektől. A legnagyobb összegű adományokat is jutalmazzák, de lesznek olyan nyeremények is, amelyeket az akár csak tíz dollárt adakozók között sorsolnak ki.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Szerdán már több mint 50 híresség csatlakozott felajánlásaival a felhíváshoz, és az adományok összege meghaladta a négymillió dollárt (1,3 milliárd forintot). Zenészek tucatjai vesznek részt azon a szombati kétórás globális koncerten is, amellyel a járvány élvonalában dolgozókat köszönik majd.

A kezdeményezésben résztvevő Leonardo DiCaprio statisztaszerepet kínált fel új filmjében, Justin Bieber szerenádot ígért, Ellen DeGeneres pedig társházigazdának hívott meg egy szerencsés adományozót híres beszélgetős műsorába.

Alex Rodriguez, a New York Yankees volt baseballsztárja ütőleckét és ebédet, Tom Brady, az amerikaifutball-liga játékosa személyi edzést, Matthew McConaughey filmsztár pedig texasi futballozást kínált fel az AllInChallenge néven futó kezdeményezésben.

Leonardo DiCaprio a közösségi médián közzétett posztjában szerdán számolt be róla, hogy Robert De Niróval fogja forgatni a Killers of the Flower Moon című filmet, amit Martin Scorsese rendez majd. A színész felajánlotta, hogy a legtöbbet adakozó vele, De Niróval és Scorsesével tölthet egy forgatási napot, egy jelenetben részt vehet statisztaként, és természetesen a film premierjére is meghívják.

Forrás: hirado.hu
Indexkép: wallpaperaccess.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!