2022. november 26., szombat
Joker

Jelentős bevétellel debütált a tengerentúli mozikban a Joker

Felülmúlta a várakozásokat és minden idők legjobb októberi nyitó hétvégi teljesítményét produkálta a Joker című film hazai piacán, Észak-Amerikában. A második a Jetikölyök, a harmadik pedig a Downton Abbey lett a hétvégén.

Megjelent: 2019. október 9., szerda 16:30  ·  Rovat: Krajcár  ·  Forrás: hirado.hu  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2019. október 9., szerda 16:30 | Rovat: Krajcár
Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com

A Batman-képregények főgonoszának eredettörténetére 93,5 millió dollár értékben váltottak jegyet a nézők az egyesült államokbeli és kanadai mozikban, ez lényegesen meghaladja a korábbi októberi rekordot, amelyet a Venom című szuperhősfilm állított fel tavaly 80 millió dollárral.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A Joker, a hetvenes-nyolcvanas években Gotham Cityben játszódó thriller volt az egyetlen országos premier a hétvégén, ami hozzájárulhatott, hogy többet hozott, mint a legnagyobb bevételű másik tíz produkció együttvéve.

A kasszasikerlista előző heti vezetője, a Jetikölyök című animációs film a második helyre visszaszorulva 12 millió dollár jegyárbevételt hozott, míg 8 millió dolláros bevétellel a harmadik helyen a harmadik hete játszott Downton Abbey, a híres brit tv-sorozat mozifilmváltozata végzett. A negyedik A Wall Street pillangói című krimi-dráma lett 6,3 millió dollárral, az ötödik pedig az Az: Második fejezet című horrorfilm 5,4 millióval.

Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!