2022. december 5., hétfő

Infó civil szervezeteknek

Oldalunk szívesen fogadja az ország egész területéről fiatalokkal, diákokkal foglalkozó civil szervezetek (egyesületek, alapítványok), ifjúsági- és diákszervezetek (diákönkormányzatok, hallgatói önkormányzatok, stb.), valamint oktatási intézmények projektjeit és azok eredményét bemutató, ifjúsági- és diákrendezvényeket, eseményeket beharangozó és arról tudósító cikkeit, valamint közleményeit és felhívásait.

Célunk, hogy a különböző szervezetek és intézmények hasznos és fontos információi, illetve a rendezvények és események hirdetményei és beszámolói eljussanak azokhoz, akiket érint, illetve akikről szól. A beküldött cikkeket ingyenesen közöljük, azonban pályázati forrásból megvalósuló/megvalósult projektek és események esetén a kiíró(k) nevét, a pályázat/projekt címét és számát nem áll módunkban ebben a formában közzétenni. Természetesen, ezek megjelenítésére (médiamegjelenés) is tudunk lehetőséget biztosítani, ennek feltételeiről és lehetőségeiről a lenti email címen lehet érdeklődni.

A cikkeket MS Word (.doc, .docx) vagy Libre (Open) Office (.odt) formátumban várjuk, amelyekhez lehetőség szerint kérünk külön csatolni (tehát nem a dokumentumba beilleszteni) legalább egy saját, vagy szerzői és közlési jogi szempontból jogtiszta, fekvő formátumú, legalább 1000px széles fotót, ami készülhet telefonnal is.

Felhívjuk a figyelmet, hogy:

  • fenntartjuk a jogot – a mondanivaló megtartása mellett – a cikkek formázására, szükség szerinti javítására és kivonatolására, valamint közlésük visszautasítására;
  • a cikkek tartalmának hitelességéért, valóságtartalmáért, fotók esetén az azokon szereplők személyiségi jogainak tekintetében, illetve szerzői jogi szempontból minden beküldött anyag esetén a beküldő tartozik felelősséggel.

A cikkeket az alábbi címre várjuk:
Kapcsolat

Bővebb információ:
Kapcsolat

Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!