2022. december 5., hétfő
Hosszú Katinka

Hosszú Katinka a 2024-es olimpiáig szeretné folytatni karrierjét

A háromszoros olimpiai bajnok úszó az Origónak adott interjúban úgy fogalmazott: egyáltalán nem érzi, hogy jövőre, Tokióban elege lesz az élsportból, így szeretne még négy évet versenyzéssel tölteni.

Megjelent: 2019. május 22., szerda 09:32  ·  Rovat: Sport  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: MTI - Kovács Anikó
Megjelent: 2019. május 22., szerda 09:32 | Rovat: Sport
Forrás: MTI
Indexkép: MTI - Kovács Anikó

Imádom csinálni, lejárni edzésre, mindent. Nem azt mondom, hogy ugyanazokban a számokban fogok úszni, mint most, de ki tudja? Rio után is el akartam engedni a 400 vegyest, aztán mégsem így történt. Csak akkor hagynám abba 2024 előtt, ha gyerekem születne, viszont ez most nem aktuális” – jelentette ki Hosszú Katinka az Origó cikkében.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A 30 éves sportoló hozzátette: szerinte a kora nem lesz akadálya annak, hogy akár öt év múlva is a csúcson legyen. „Az úszók nem feltétlenül azért nem úsznak már annyi idősen, mert elhasználódott a testük, hanem mert nincs motiváció” – mondta Hosszú Katinka, aki szerint sporttársai a monotonitást bírják a legnehezebben, ő azonban továbbra is imádja, amit csinál.

Párizs után is imádni fogom. Ha már nem is versenyszerűen, de mindig is úszni fogok, mert annyira szeretem” – fogalmazott a hétszeres világbajnok bajai sportoló.

Forrás: MTI
Indexkép: MTI - Kovács Anikó
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!