2022. november 28., hétfő
Halálos iramban: Hobbs & Shaw

Hobbs & Shaw egyelőre verhetetlen a tengerentúlon

Bár számos új film forgalmazását kezdték meg a hétvégén az észak-amerikai mozik, a Universal stúdió Halálos iramban: Hobbs & Shaw című filmje megtartotta vezető helyét a kasszasikerlisták élén.

Megjelent: 2019. augusztus 12., hétfő 14:23  ·  Rovat: Krajcár  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2019. augusztus 12., hétfő 14:23 | Rovat: Krajcár
Forrás: MTI
Indexkép: youtube.com

A Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével készült misztikus akciófilmre 25,4 millió dollárért váltottak jegyet forgalmazása második hétvégéjén. Kilenc nap után a film 108 millió dollár jegybevételt hozott az észak-amerikai mozikban és 224 millió dollárt külföldön – írta a variety.com portál.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A Lionsgate stúdió Lidérces mesék éjszakája című, a fiatalabb nézőknek szánt filmje kezdett a legjobban a hétvégén forgalmazásba került filmek közül, 20,8 millió dollárért váltottak rá jegyet a nézők.

A film készítőit és a CBS Films csapatát felvillanyozta, hogy a mozinézők befogadják a Lidérces történeteket” – nyilatkozta Guillermo del Toro, aki a Zoe Margaret Colletti, Michael Garza és Gabriel Rush főszereplésével készült film producere volt.

Az oroszlánkirály című Disney-film megőrizte harmadik helyét a kasszasikerlistán, húszmillió dollárral gyarapodtak jegyeladásai. A Jon Favreau rendezésében készült újrafeldolgozás globálisan már 1,33 milliárd dolláros forgalmat hozott.

Forrás: MTI
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!