2020. április 5., vasárnap
Harry Styles

Harry Styles Budapesten

2020. május 31-én, vasárnap hazánkba látogat a One Direction egykori énekese, aki a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet Love On Tour elnevezésű világ körüli turnéja keretében.

Megjelent: 2020. március 13., péntek 11:30  ·  Rovat: Programajánló  ·  Forrás: IfiPress - Karácson Anita  ·  Indexkép: wallpaperset.com
Megjelent: 2020. március 13., péntek 11:30 | Rovat: Programajánló
Forrás: IfiPress - Karácson Anita
Indexkép: wallpaperset.com

A 25 éves énekest 2010-ben az amerikai X-Factorban fedezték fel. Akkor Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik, Louis Tomlinson és ő azt a lehetőséget kapták, hogy a versenyt egy bandaként folytathassák. Így alakult meg a One Direction.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A műsort követően több kislemezük és albumuk is megjelent. 2015-ben Zayn Malik a csapat On The Road Again elnevezésű turnéja közben bejelentette kilépését a bandából. A turnét befejezték, majd egy újabb album megjelenése után 2016-ban a One Direction feloszlott.

Harry Styles ezután szólókarrierbe kezdett, első önálló száma, a Sign Of The Time hatalmas sikert aratott, több mint 47 országban került a siker listák élére. 2017-ben a Live On Tour turné alkalmával több amerikai és európai városban is fellépet, majd 2018-ban a Live On Tour Part II. következett.

Forrás: IfiPress - Karácson Anita
Indexkép: wallpaperset.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2020 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!