2022. december 7., szerda
Halálos iramban 9

Halálos iramban: bővült a sztárcsapat

Megszokott dolog, hogy epizódról epizódra egyre több sztár kap szerepet a népszerű sorozatban. Most, a kilencedik rész előtt további három szereplővel bővült a színészgárda. A filmet már forgatják, jövőre lesz látható a mozikban.

Megjelent: 2019. július 5., péntek 15:48  ·  Rovat: Kikapcsolódó  ·  Forrás: hirado.hu  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2019. július 5., péntek 15:48 | Rovat: Kikapcsolódó
Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com

Nemrég kezdődött a Halálos iramban kilencedik részének forgatása, amelynek sztárcsapata három új színésszel bővült, miután Finn Cole, Anna Sawai és Vinnie Bennett is csatlakozott Vin Dieselékhez. Azt nem tudni, hogy milyen szerepet kaptak, de nyilván a rokonszenves zsiványok társaságát erősítik.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Ha esetleg nem ugrana be, hogy kik is ők, nos Finn Cole eddig sorozatszínészként bizonyított, a Birmingham bandája című széria és az Animal Kingdom sztárjaként komoly rajongótábort szerzett magának. Az új-zélandi/kínai Anna Sawai számára a Halálos iramban 9 jelentheti a nagy kiugrást, Vinnie Bennettet pedig a Páncélba zárt szellemben láthattuk Scarlett Johansson oldalán.

A film sajna csak jövőre kerül a mozikba, de azért idén sem maradnak a sorozat kedvelői száguldás nélkül, hiszen Dwayne Johnson és Jason Statham most nyáron harcba indul a világ megmentéséért a Halálos iramban: Hobbs & Shaw című spinoffban, ahol Idris Elba lesz az ellenfelük.

Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!