2022. december 3., szombat
Facebook

Fontos változtatást jelentett be a Facebook

Augusztus 22-én archiválásra kerül a Facebook csoportos beszélgetés funkció. A korábbi beszélgetések elérhetők maradnak, de új tagokat már nem lehet majd bevonni, illetve új üzeneteket sem lehet küldeni.

Megjelent: 2019. augusztus 19., hétfő 10:49  ·  Rovat: Technikás  ·  Forrás: hirado.hu  ·  Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megjelent: 2019. augusztus 19., hétfő 10:49 | Rovat: Technikás
Forrás: hirado.hu
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com

A közösségi oldal egy évvel ezelőtt indította a csoportos beszélgetések lehetőségét, így a csoportok tagjai valós idejű kommunikációra voltak képesek egymással. Egy adott csoport minden tagja továbbra is visszaolvashatja a korábbi beszélgetéseket, ha rákeres a csevegésre a Messenger alkalmazásban, de augusztus 22-től nem lesznek képesek új tagokat bevonni a beszélgetésbe vagy új üzeneteket küldeni.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Azonban új csoportok indítására továbbra is lesz lehetőség azokkal a felhasználókkal, akik az ismerőseink az oldalon vagy kapcsolatban állunk velük a Messengeren – írta a Facebook. A döntés ellenére a cég vezetősége hisz benne, hogy van értéke a valós idejű csoportos beszélgetésnek és kutatja az új lehetőségeket.

Forrás: hirado.hu
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!