2022. december 8., csütörtök
Mentő

Főként diákok sérültek meg egy buszbalesetben Géderlakon

Tizenketten megsérültek Géderlakon, amikor egy menterend szerinti busz reggel a jegesedés miatt árokba csúszott – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. A baon.hu információi szerint a buszon főként diákok utaztak.

Megjelent: 2020. január 30., csütörtök 15:27  ·  Rovat: Hírek  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megjelent: 2020. január 30., csütörtök 15:27 | Rovat: Hírek
Forrás: MTI
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com

A jármű a Dunaszentbendeki úton haladt, amikor megcsúszott a jeges úton, így a kanyart nem tudta bevenni, és az iskola fala előtt egy méterre az árokba csapódott. A diákok már leszálláshoz készültek, amikor az autóbusz megcsúszott, így a baleset következtében többen elestek.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A megyei hírportál arról is ír, hogy a buszon 43-an utaztak. A sérült diákok ellátásához a helyi orvosnő és asszisztense, valamint a védőnő és a pedagógusok érkeztek elsőként a helyszínre. Információik szerint tíz tanulót kellett a Kalocsai Szent Kereszt Kórház Sürgősségi Osztályára szállítani: nyolc könnyebb, kettő súlyos sérüléseket szenvedett, az egyik diáknak eltört a csuklója.

A baleset okozta trauma miatt az iskola vezetése úgy határozott, hogy rendkívüli tanítási szünetet rendel el csütörtökre – írják. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja, akik felhívják az autósok figyelmét, hogy az útburkolatok Bács-Kiskun megyében több helyen – a jegesedés miatt – csúszóssá váltak.

Forrás: MTI
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!